Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Представление

Van Andel Institute започна с визия: да подобри човешкото здраве.

Основан от семейство Ван Андел през 1996 г., сега Институтът е дом на повече от 400 учени, преподаватели и помощен персонал - всеки един от нас е дълбоко свързан с работата, която вършим, и воден от неотложното желание да се промени.

Всеки ден ние си сътрудничим в челните редици на фундаменталната и транслационна наука в преследване на пробивни стратегии за лечение на рак, Паркинсон и други заболявания. Чрез споделени ценности и предприемачески дух, ние предизвикваме иновации, за да умножим въздействието на откритията и да отговорим на критични въпроси за нашия свят.

Вярваме, че надеждата за утре живее в днешните ученици. Нашето висше училище предлага строга, научно-интензивна докторска степен. програма, която развива лидери в молекулярната и клетъчната биология. Нашите подходи, основани на проучвания за обучение K-12, помагат да се създадат класни стаи, в които процъфтяват любопитството, креативността и критичното мислене.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Въпроси