We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Представление

Van Andel Institute започна с визия: да подобри човешкото здраве.

Основан от семейство Ван Андел през 1996 г., сега Институтът е дом на повече от 400 учени, преподаватели и помощен персонал - всеки един от нас е дълбоко свързан с работата, която вършим, и воден от неотложното желание да се промени.

Всеки ден ние си сътрудничим в челните редици на фундаменталната и транслационна наука в преследване на пробивни стратегии за лечение на рак, Паркинсон и други заболявания. Чрез споделени ценности и предприемачески дух, ние предизвикваме иновации, за да умножим въздействието на откритията и да отговорим на критични въпроси за нашия свят.

Вярваме, че надеждата за утре живее в днешните ученици. Нашето висше училище предлага строга, научно-интензивна докторска степен. програма, която развива лидери в молекулярната и клетъчната биология. Нашите подходи, основани на проучвания за обучение K-12, помагат да се създадат класни стаи, в които процъфтяват любопитството, креативността и критичното мислене.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Въпроси