University of Trieste Доктор по репродукция и науки за развитието
University of Trieste

Доктор по репродукция и науки за развитието

Trieste, Италия

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Целта на Докторската степен по репродукция и науки за развитие е да осигури междудисциплинарна и, когато е възможно, международна академична програма за професионално обучение, насочена към подготовка на висококвалифицирани изследователи в областта на биомедицинските науки и особено в областта на здравето на майките и новородените , Мисията на училището е да формира практикуващи, които могат да представляват в бъдеще персонала на университетите, IRCCS (научните институти за научни изследвания) и други институти и индустрии за биомедицински изследвания. Докторатът също така има възможност да бъде обучен в международни изследователски програми за сътрудничество в развитието на развиващите се страни. Програмата за обучение се състои от две изследователски области: Клинична епидемиология и Молекулярна генетика. Целта на училището по клинична епидемиология е да даде възможност на изследователите да извършват клинични изпитвания в биологичната и медицинската област, да утвърдят нови насоки, да предложат новаторски терапевтични и диагностични подходи. Целта на училището е също така да се обучат изследователи, за да се облекчи необходимостта от хора и да се извършват епидемиологични изследвания за оценка на здравните ефекти от превантивните мерки.

Молекулярният генетичен път има за цел да обучи квалифицирани експерти в различни области на науката (основни и приложни), диагностика и персонализирано лечение, способни да комуникират и взаимодействат с клиничната среда и да финализират своя опит към нуждите от грижи.

Възможности за поставяне на работа

Докторатът по репродукция и науки за развитие обучава високо специализирани експерти, които благодарение на мултидисциплинарния характер на включените умения високото ниво на теоретично и практическо обучение и взаимоотношенията си с престижни национални и международни институции ще могат да намират работа в медицински специалности , молекулярна биологична и образователна област.

Основните области на заетост са:

  • Клинични учреждения със специална призвание за научни изследвания (университетски болници и IRCCS)
  • Публични и частни институти за биомедицински изследвания
  • Институции, които провеждат изследвания в социалната сфера (здравни консултации, училища и т.н.)
  • Етични комисии

Освен възможността за работа в публични и частни здравни заведения - национални, както и международни - докторанти. студентите ще бъдат наети в болници и институции в нашия регион, отговаряйки на важна цел на трето ниво на образование, т.е. да осигурят територията, в която Университетът действа с висококвалифициран персонал.

Линии на изследване

Стипендиите се отпускат за 3 години и годишната им сума възлиза на 15.343,28 EUR (приблизително 1130 EUR на месец).

Приемането се основава на конкурсен изпит.

Поканата за кандидатстване (Известие за конкуренция) е достъпна на нашия уебсайт .

За повече информация относно програмата, моля, консултирайте се с тази страница .

За училището

Въпроси

Подобни курсове