University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Представление

Космическият институт на Университета на Тенеси (UTSI) е дипломирана образователна и изследователска институция, разположена в Среден Тенеси, в непосредствена близост до инженерния комплекс за развитие на Арнолд на ВВС на САЩ. UTSI е създадена през 1964 г. като част от Университета на Тенеси и се превърна в международно призната институция за следдипломно обучение и изследвания в областта на инженерството, физиката, математиката и авиационните системи и има забележителен принос на местно, щатско, национално и глобално ниво .

Мисия

UTSI последователно демонстрира култура на високи постижения в следдипломното образование и спонсорирани изследвания за напредък на най-съвременните науки за интегрирани аерокосмически тестове, които добавят стойност за успеха на нашите заинтересовани страни.

зрение

Да бъде водещият университет в интегрираните аерокосмически тестови науки.

Нашите завършили

Над 2000 дипломи - включително повече от 250 докторски степени - са присъдени чрез UTSI, голям брой от тях на жителите на Тенеси. В продължение на години UTSI обслужва индустрията на Тенеси, като предлага магистърска програма по инженерни науки (MS) извън кампуса по инженерен мениджмънт (индустриално инженерство) на индустриални места. Имаме много изявени възпитаници, някои от които са постигнали национална слава като астронавти, президенти на компании, главни учени, инженерни мениджъри и известни учени и учени. Много от нашите възпитаници заемат позиции на високо ниво в индустрията, правителството и университетите не само в Съединените щати, но и в други страни.

акредитация

Университетът на Тенеси, Ноксвил е акредитиран от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежи и училища (SACCCOC). Студентите, получаващи дипломи и сертификати по дисциплини, предлагани от Космическия институт на Университета на Тенеси, са завършили университета на Тенеси, Ноксвил, който е непрекъснато акредитиран от SACSCOC от 1897 г. и е упълномощен да присъжда бакалавърска, магистърска и докторска степен. Свържете се с Комисията по колежи на 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 или се обадете на 404-679-4500 за въпроси относно акредитацията на Университета на Тенеси, Ноксвил.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Въпроси