University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

Представление

Bicocca е млад университет, който ще ви свърже със студенти от цял свят. Тук няма да сте просто студент. Вие ще бъдете член на глобалната общност. От основаването си Университетът на Милано-Бикока надхвърли своите граници, като сключи различни споразумения с европейски и неевропейски университети.

Изследванията винаги са глобални. Нашите учители са членове на международни изследователски групи, които споделят множество проекти и инициативи, с общ ангажимент за повишаване на качеството на преподаване. Нашият фокус върху иновациите предлага на студентите конкурентно и практическо обучение

Нашата традиция

В Bicocca ние винаги се променяме със света около нас, съчетавайки научна строгост с капацитет за развитие, докато се справяме с нови предизвикателства и се стремим към по-високи цели. Много просто, Bicocca е начин на живот.

Студенти, учители и служители споделят общата цел да искат да запазят водещата роля на Bicocca в образованието, етиката, уважението, уменията и експертния опит. Заедно изградихме стимулираща и отворена среда, в която можем да подхранваме страсти, умения и знания. Bicocca не е само за образование - това е и за ангажираност, култура, знания, технологии, упорит труд и успех.

Bicocca е повече от университет.

Мисия и визия

Чрез нашите широки и богати образователни предложения, ние се стремим да позволим на учениците да намерят истинското си призвание, да развият собствените си интереси, да погледнат критично и да придобият умения и солидно ноу-хау, за да изградят своята професия.

Отличното преподаване, отличното изследване и висококачественото обслужване се фокусират върху индивида, като стълбовете на един модерен, ориентиран към бъдещето университет.

Нашият университет учи своите студенти да се възползват от възможностите на света и да не се страхуват да се изправят срещу тях и да се излагат навън. Това е приобщаващ университет, който споделя, уважава и защитава многообразието като една от основните си ценности.

Bicocca е лидер в местното и международно културно развитие.

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  Местоположения
  • Milan

   Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube

  Въпроси