Keystone logo
University of Johannesburg Доктор по изкуство и дизайн
University of Johannesburg

Доктор по изкуство и дизайн

Johannesburg, Южноафриканска Република

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

На територията на колежа

* оценка за обучение на година | оценка за настаняване: 2500 USD на година

Представление

За UJ Arts & Culture

UJ Arts & Culture е подразделение на Факултета по изкуство, дизайн и архитектура (FADA). Той произвежда и представя програми за студенти и професионални изкуства от световна класа, съобразени с визията на UJ за международен университет по избор, закотвен в Африка, динамично оформящ бъдещето. В четирите кампуса на UJ се предлага широк набор от платформи за изкуства за студенти, служители, възпитаници и широката публика, за да изпитат и да се ангажират с нововъзникващи и утвърдени панафрикански и международни художници, извлечени от пълния спектър на изкуствата. За редовни актуализации на UJ Arts Center следвайте @UJArtsCentre в Twitter или посетете страницата University of Johannesburg Arts & Culture във Facebook. Обадете се на 011 559 4674/3058 за общи въпроси.

В University of Johannesburg „Бъдещето. Преосмислено.” не е просто закачлива фраза

Институцията поема водещата роля в Африка в мисленето на 4-та индустриална революция, преосмисляйки бъдещето за всички дисциплини 4IR е следващата вълна на индустриализация, която трябва да разберем и оформим, за да изградим бъдещето на тази страна – и на африканския континент – толкова богато заслужават. 4IR не е само за роботика и автоматизация; става дума за напредъка на обществото за овластяване на хората и издигане на поколенията.

Тъй като светът се движи напред към 4-та индустриална революция, UJ се развива с „Образование 4IR“ – въвеждайки 4IR мислене и технологии в учебната програма в различни курсове и използвайки иновативни технологии за смесено обучение. Това означава, че завършилите UJ са по-добре подготвени да приемат бъдещето на бизнеса и индустрията, тъй като AI и 4IR играят по-голяма роля в начина, по който живеем и работим.

В University of Johannesburg наш дълг е да прегърнем и да насочваме бъдещите лидери на нашата страна гордо и смело през невъобразимите сложности на 4IR, за да могат те да се възползват напълно и да осигурят по-добро утре. Бъдещи лидери като вас! Тук водим смел разговор; бутане и оформяне на дизайна на ново утре. Тук предприемаме действия и изграждаме нов свят.

Причини за обучение в UJ

  • UJ предлага не само специална програма, наречена First Year Experience, за да помогне на студентите да се ориентират през първата година, но също така предлагаме опит за старши студенти, които насочват студентите към работното място!
  • Грабнете възможността да участвате в различни спортове и да тренирате заедно с олимпийци и параолимпийци на най-съвременни терени, писти и игрища или просто поддържайте форма, като се присъедините към една от фитнес залите във всеки от нашите 4 кампуса.
  • Бъдете част от млад, жизнен и гъвкав университет, който отразява и се адаптира лесно към стремежите на страната ни, като същевременно поддържа глобална значимост чрез множество международни партньорства.
  • 178 Международно уважавани и приети квалификации.
  • Присъединете се към университет, който се грижи достатъчно, за да е набрал над 300 милиона R300 милиона от началото на 2016 г., за да подкрепи кампанията за липсваща средна кампания. UJ също така гарантира, че повече от 6 000 нуждаещи се студенти имат две здравословни хранения на ден.
  • Учете в оживения град на златото – икономическият център на Южна Африка. Присъединете се към жизнена, космополитна, прогресивна група от студенти и академици по пътя им към преосмисляне на бъдещето!
  • UJ предлага невероятно изживяване в кампуса, независимо дали живеете в една от резиденциите на UJ, принадлежите на дневна къща или просто искате да общувате в студентските центрове във всички кампуси.
  • Ние гарантираме здравето, безопасността и сигурността на всички наши студенти чрез нашите собствени здравни услуги в кампуса и услуги за защита на UJ.
  • Знаете ли, че през първите пет години от съществуването на UJ той удвои целевата си изследователска продукция и до ден днешен продължава да чупи рекорди!

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси