Keystone logo
University of Johannesburg Доктор по индустриална психология
University of Johannesburg

Доктор по индустриална психология

Johannesburg, Южноафриканска Република

2 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

На територията на колежа

* студенти от страни в Африка: R2000.00 на година | студенти от континенти извън Африка: R17000.00 на година

Представление

Целта на Ph.D. в индустриалната психология е да комбинира науката за психология с практика, която се фокусира върху научното изследване на работното място - включително както организациите, техните служители, така и общността. Индустриалните психолози също са учени-практики и имат за цел да променят поведението на работното място чрез използване на научни методи, инструменти и интервенции, за да увеличат максимално ефективността на служителите, организацията и работата. От вас ще се изисква самостоятелно да проведете подходящо, уникално и оригинално изследователско изследване, за да разгледате конкретен изследователски проблем под формата на докторска теза на напреднало академично ниво. И накрая, успешният синтез между теорията и резултатите от изследванията трябва да доведе до значителен принос към съвкупността от знания, областта на индустриалната психология, с практически препоръки, които са специално насочени към разглеждания изследователски проблем.

Причини за обучение в UJ

  • UJ предлага не само специална програма, наречена First Year Experience, за да помогне на студентите да се ориентират през първата година, но също така предлагаме опит за старши студенти, които насочват студентите към работното място!
  • Грабнете възможността да участвате в различни спортове и да тренирате заедно с олимпийци и параолимпийци на най-съвременни терени, писти и игрища или просто поддържайте форма, като се присъедините към една от фитнес залите във всеки от нашите 4 кампуса.
  • Бъдете част от млад, жизнен и гъвкав университет, който отразява и се адаптира лесно към стремежите на страната ни, като същевременно поддържа глобална значимост чрез множество международни партньорства.
  • 178 Международно уважавани и приети квалификации.
  • Присъединете се към университет, който се грижи достатъчно, за да е набрал над 300 милиона R300 милиона от началото на 2016 г., за да подкрепи кампанията за липсваща средна кампания. UJ също така гарантира, че повече от 6 000 нуждаещи се студенти имат две здравословни хранения на ден.
  • Учете в оживения град на златото – икономическият център на Южна Африка. Присъединете се към жизнена, космополитна, прогресивна група от студенти и академици по пътя им към преосмисляне на бъдещето!
  • UJ предлага невероятно изживяване в кампуса, независимо дали живеете в една от резиденциите на UJ, принадлежите на дневна къща или просто искате да общувате в студентските центрове във всички кампуси.
  • Ние гарантираме здравето, безопасността и сигурността на всички наши студенти чрез нашите собствени здравни услуги в кампуса и услуги за защита на UJ.
  • Знаете ли, че през първите пет години от съществуването на UJ той удвои целевата си изследователска продукция и до ден днешен продължава да чупи рекорди!

Приемане

За училището

Въпроси