Keystone logo
University of Johannesburg Доктор по бизнес мениджмънт
University of Johannesburg

Доктор по бизнес мениджмънт

Johannesburg, Южноафриканска Република

2 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

На територията на колежа

* студенти от страни в Африка: R2000.00 на година | студенти от континенти извън Африка: R17000.00 на година

Представление

Целта на Ph.D. в бизнес управлението е да развие приложни и високоспециализирани компетенции и практически умения за придобиване, тълкуване, разбиране и прилагане на принципите за управление на бизнеса. Тази квалификация също има за цел да направи оригинален принос в областта. Чрез докторската дисертация, в която квалификацията кулминира, квалифицираният студент ще покаже доказателства за независима и оригинална научна работа. Тезата ще представлява решителен принос към познаването и вникването в предметната дисциплина, както и в областта на изследванията. Квалифицираните студенти също ще покажат компетентност в прилагането на свързаната изследователска методология и правилното писмено и/или устно съобщаване на изследователския процес и констатациите. Студентът трябва да може да разсъждава върху своите изследователски решения и приложения, за да оцени ефекта от тях в холистичния контекст на управлението на бизнеса.

Причини за обучение в UJ

  • UJ предлага не само специална програма, наречена First Year Experience, за да помогне на студентите да се ориентират през първата година, но също така предлагаме опит за старши студенти, които насочват студентите към работното място!
  • Грабнете възможността да участвате в различни спортове и да тренирате заедно с олимпийци и параолимпийци на най-съвременни терени, писти и игрища или просто поддържайте форма, като се присъедините към една от фитнес залите във всеки от нашите 4 кампуса.
  • Бъдете част от млад, жизнен и гъвкав университет, който отразява и се адаптира лесно към стремежите на страната ни, като същевременно поддържа глобална значимост чрез множество международни партньорства.
  • 178 Международно уважавани и приети квалификации.
  • Присъединете се към университет, който се грижи достатъчно, за да е набрал над 300 милиона R300 милиона от началото на 2016 г., за да подкрепи кампанията за липсваща средна кампания. UJ също така гарантира, че повече от 6 000 нуждаещи се студенти имат две здравословни хранения на ден.
  • Учете в оживения град на златото – икономическият център на Южна Африка. Присъединете се към жизнена, космополитна, прогресивна група от студенти и академици по пътя им към преосмисляне на бъдещето!
  • UJ предлага невероятно изживяване в кампуса, независимо дали живеете в една от резиденциите на UJ, принадлежите на дневна къща или просто искате да общувате в студентските центрове във всички кампуси.
  • Ние гарантираме здравето, безопасността и сигурността на всички наши студенти чрез нашите собствени здравни услуги в кампуса и услуги за защита на UJ.
  • Знаете ли, че през първите пет години от съществуването на UJ той удвои целевата си изследователска продукция и до ден днешен продължава да чупи рекорди!

Приемане

За училището

Въпроси