University of Cambridge Murray Edwards College Доктор по антарктически изследвания
University of Cambridge Murray Edwards College

Доктор по антарктически изследвания

Cambridge, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Британското проучване на Антарктика (BAS) е един от водещите световни центрове за научни изследвания в областта на околната среда и отговаря за националните научни дейности на Обединеното кралство в Антарктида. Ние сме институт на Обединеното кралство за изследвания и иновации - Съвет за изследване на природната среда (UKRI-NERC).

Неговият квалифициран научен и помощен персонал, базиран в Кеймбридж, Антарктика и Арктика, работят заедно, за да предоставят изследвания, които използват полярните региони, за да подобрят нашето разбиране за Земята и нейното въздействие.

Чрез своите широки логистични възможности и ноу-хау, BAS улеснява достъпа на британската и международната научна общност до полярната изследователска операция в Обединеното кралство. Многобройни национални и международни сътрудничества, съчетани с отлична инфраструктура, помагат да се запази водеща световна позиция за Обединеното кралство в антарктическите дела. Обединеното кралство е една от над тридесетте държави, работещи с научноизследователски съоръжения в Антарктика.

В партньорство с университета в Кеймбридж BAS предлага докторска степен по антарктически изследвания. Студентите предприемат изследователски проект под съвместно наблюдение на учен изследовател от Британското проучване на Антарктика и университетски ръководител в съответния партньорски отдел. Студентите обикновено са базирани в BAS в Кеймбридж. И все пак те ще бъдат регистрирани за своята степен в Университета в Кеймбридж под един от партньорските отдели: Археология и антропология, Земеделска икономика, Растителни науки, Зоология, Науки за Земята, География и Скот Полярни изследователски институт, Приложна математика и теоретична физика, или химия.

Нашите осем екипа от полярна наука за планетата Земя се състоят от „Атмосфера, лед и климат“, „Биоразнообразие, еволюция и адаптация“, „Екосистеми“, „Геология и геофизика“, „Динамика на леда и палеоклимат“, „Палео среди, ледени покривки и Изменение на климата, „Полярни океани“ и „Космическо време и атмосфера“, обхващащи широк спектър от наука.

Приветстваме изследователски запитвания от тези, които работят за първи степени или магистърски дисциплини в областта на земните науки, физика, химия, математика, биология и сродни предмети.

Всички студенти-изследователи, регистрирани в Британското проучване на Антарктика, имат ръководител на BAS и университетски ръководител в сроден отдел; изискванията за прогресия и изпит са за студенти изследователи в партньорския отдел.

За училището

Въпроси

Подобни курсове