Keystone logo
University of Bristol Law School Докторантура по устойчиво бъдеще
University of Bristol Law School

Докторантура по устойчиво бъдеще

Bristol, Великобритания

4 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 700 / per year *

На територията на колежа

* Отвъд океана: на пълно работно време

Представление

Интердисциплинарният курс по устойчиво бъдеще има за цел да създаде ново поколение изследователи, които могат да се справят с неотложните социални проблеми на устойчивостта в условията на нарастващо световно население.

Изследванията в областта на устойчивото развитие се занимават с въпроса как може да се поддържа и повишава благосъстоянието на хората в дългосрочен план, като се има предвид нарастващото население, ограничените природни ресурси и крехката околна среда. В основата на тази област, с нейната ясна приложна насоченост и силни стратегически последици за бъдещата политика, са социалните науки.

Тя изисква също така широк интердисциплинарен подход и разбиране на икономиката, правото, политиката и психологията на устойчивото развитие, както и на географията и демографията на засегнатите лица. Ето защо ние целенасочено излагаме студентите на широк спектър от материали, за да им помогнем да оценят и разберат взаимосвързаните перспективи и да им предоставим умения за ефективна работа в различни дисциплини. Приветстваме студенти от широк спектър от дисциплини.

Студентите обикновено се записват в училището на първия си ръководител. Възможно е това да не е училището, което обработва молбата ви.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси