University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

A logo

Представление

Искате ли да направите разлика и да помогнете за оформянето на света, в който живеем? Страстен ли сте към решаването на проблеми? Бихте ли искали да работите с някои от най-добрите изследователи в света, за да предоставите решения на текущи и бъдещи глобални проблеми?

Ако е така, университетът в Бирмингам може да бъде правилният избор за следдипломна квалификация за вас. Колежът по инженерни и физически науки е водещ в най-съвременното образование, научни изследвания и развитие в различни сектори, като инженерство, индустрия, технологии, енергетика, здравеопазване и много други. Ученето при нас не само ще бъде следващата стъпка в кариерата ви, но ще ви позволи да помогнете да направите света по-напреднало, издръжливо и устойчиво място.

Защо да учат в университета в Бирмингам?

  • Ние сме глобален Топ 100 университет и сме класирани в топ 20 в множество таблици на лигата на Обединеното кралство
  • Ние бяхме обявени за най-целевия университет от 100-те най-добри работодатели в Обединеното кралство (The Graduate Market през 2021 г.
  • 87% от нашите изследвания имат глобално въздействие (REF 2014)
  • Много възпитаници и служители на UoB са участвали в работа, призната с Нобелови награди
  • На разположение на студентите са множество услуги за подкрепа при заетостта. Колежът и нашата Кариерна мрежа могат да ви предоставят практически съвети и умения за кариерно развитие. Ние също така имаме отлични индустриални връзки със световни компании, като Rolls Royce и Jaguar Land Rover, които дават възможност на нашите студенти да придобият представа и опит в индустрията.
  • Можете да получите стипендия на Commonwealth на стойност £3,000 или Global Masters Scholarship на стойност £10,000, ако започнете обучението си през септември 2021 г. Информация и критерии за допустимост на двете награди са достъпни на нашия уебсайт.

Местоположения

  • University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Въпроси