Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

A logo

Представление

Университетът

Това беше 1962 г., когато проф Маноел Bezerra де Мело е създадена в град Mogi дас Cruzes, една началното училище, което по това време все още се нарича "фитнес". Там започва да Mogiana Организация за образование и култура - ЕЛАТЕ.

През 1964 г. първите колегии бяха установени учебен комплекс, който от 1973 се превърна в Университета на Mogi дас Cruzes (UMC). Традиция и новаторска марка на петдесет години историята на институцията.

През целия този период, UMC въпрос за подготовката на студентите си, сега наброяващо повече от 20 000 в Можи дас Крузис кампуси и Вила-Лобос / Lapa, към изискванията на пазара на труда и упражняване на гражданство.

В момента Университет Можи дас Крузис на има десетки курсове, чието съдържание и методи на преподаване-учене непрекъснато се актуализира и подобрява. Факултетът се състои от UMC 60% от майстори и лекари, много от които се развиват основните научни проекти. Студентите могат да участват в изследователски проекти, получаващи изследователски стипендии.

За тази цел, университет поддържа разговор с национални и международни институции, а също така предлага лаборатории, модерно оборудване и помещения, специално предназначени за развитието на класове, лекции, конференции, както и много други академични дейности.

Благодарение на тези характеристики, Университета на Mogi дас Cruzes е изключителен в обучителни професионалисти в областта на точните науки и технологиите, хуманитарни науки и здравни науки. Днес, UMC е сред най-добрите университети.

Университетът е оценен наскоро от Министерството на образованието (MEC) и е получил забележка 4 по десетобалната 1-5, което той пуска сред първите частни висши училища в Бразилия и най-доброто от региона на Alto Tietê.

Нашата мисия

"Създаване и разпространяване на знания за образуване на социално отговорни професионалисти, предприемачи и преработватели на съвременната реалност."

Местоположения

  • São Paulo

Въпроси