Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Представление

А пътят на растеж, постижения и успех!

Ние от City University на Сао Пауло - UNICID, ние сме модел институция в националната панорама, ангажирани с образованието и иновациите.

Славата и силата, което постигнахме в страната са резултат от 40 години отдаденост, постоянно актуализиране и високи инвестиции в инфраструктура.

Следващите редове са на сметка за това как сме построили тази история на успеха.

Ние се запази в нашата история сериозността и основната цел да се обучават повече компетентни професионалисти от 1972 г. насам, когато институцията е създаден от група преподаватели, ръководени от проф Remo Rinaldi. По това време, ние все още известен като училище на East зона на Сао Пауло (FZL).

Бяха първите, за да инсталирате висше образование в област São Paulo на Tatuapé, в източната част на града, а също и първите, които предлагат курса по физиотерапия през 1984 г., текущ избран за един от най-добрите в Бразилия от престижната Student Guide, публикувани от Editora на април.

През 1992 г., призната като университет, ние започнахме да наричаме Сити Университета на Сао Пауло - UNICID.

През 1995 г. ние пионер в процес предлагане за далекосъобщенията, справка за много други висши училища под ръководството на MEC.

През 2000 г. всички бакалавърски университет (History, Обучение, литература, природни науки, математика и физическо възпитание) дойдоха да бъде вписано в програма за обучение на учители, за да отговори на образователната политика на ОИК, която препоръчва нова динамика в рамките на интердисциплинарна перспектива. Програмата се превърна в справка в образователната среда.

През тези четири десетилетия, ние укрепваме ни много в областта на здравеопазването и ние започнахме да се разглежда като пример в това отношение. На първо място, ние предложихме на медицински сестри, физиотерапия и Стоматологията и през 2004 г. ние започнахме предлагането на курсовете по медицина и биомедицината, установени с максимална оценка за MEC. Днес, ние добавяме 32 години опит в областта и над 6000 възпитаници и действа на пазара, което го прави най-оживените и престижни игрища от професионални сектори.

През 2008 г. Мехатроника Машиностроене по електротехника, строителство и екологично инженерство са станали част от нашия списък с бакалавърски курсове. В допълнение, ние стартира новите курсове Technology Студент в Сградостроителство, Графичен дизайн, между другото.

През 2009 г. ние започнахме предлагането на хода на Архитектура и урбанистика, който дава солиден опит и има разграничение акцент върху устойчивостта.

Други силни страни са нашите клиники и нашите лаборатории, оборудвани с много напреднала технология, оборудване и нашият факултета много опитен и квалифициран. Учете ангажимент, ние изискваме всеотдайност и зареждане на ученици и учители резултатите и постоянното търсене на новини и актуализации в района.

В момента сме един от най-добрите висши учебни заведения в страната, която съчетава солидни познания професионална етика и че винаги върви според нововъведения на световния пазар, като предлага повече от 60 бакалавърски курсове и технологии бакалавърски, следдипломни курсове Lato смисъл на думата и в тесен смисъл, лично, Здраве Области, Бизнес, комуникационни, правни науки, точни и туризма, между другото, и няколко разширения и партньорските програми в Бразилия и в чужбина. 2012 г., година на UNICID карантина, маркирани момент на експанзия на институцията, която стана част от Южния кръст за образование, съставен от College Крузейро до Сул, Сао Пауло - SP; Universidade Крузейро до Сул, Сао Пауло - SP; University Module център, Caraguatatuba - SP; Университет за Франка, Франка SP; Университетски център на федерален окръг, Бразилия - DF, San Sebastian колеж, Сан Себастиян - SP; Факултет Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Богородица патронаж център, Salto и ITU - SP, и университетски град Сао Пауло, Сао Пауло - SP, обединяват сили и създаване на по-силна експлоатация, конкурентен и в състояние да предложи по-добри образователни възможности за обучение на нашите ученици

Ще продължи ли да напиша тази история на големи постижения и успех!

Местоположения

Местоположения
  • Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

Въпроси