© Carrianna Field
Universidad Loyola

Universidad Loyola

Universidad Loyola

Представление

Добре дошли в Universidad Loyola

Universidad Loyola е социална инициатива на Обществото на Исус, която е интегрирана в андалуската университетска система като първия частен университет със социална инициатива в автономната общност.

Депозитар на най-добрата йезуитска образователна традиция и на ценностите, които винаги са го отличавали, Universidad Loyola е твърд ангажимент към бъдещето, в тези времена на промяна и несигурност, което иска да отговори на търсенето на всички, които вярват в образованието като гаранция за бъдещето.

Нашата академична оферта е насочена към нуждите от обучение в областта на социалните науки и технологиите. Нашето изследователско призвание се стреми да ни признае като университет за научно производство с високо социално въздействие, който предлага реални решения на проблемите, които засягат нашия свят. Обучението, изследванията и услугите са стълбовете, върху които е изградена Loyola.

Нашата йезуитска идентичност ни интегрира в мрежа от повече от 230 университетски центъра по целия свят с недвусмислена траектория и престиж, от Съединените щати до Индия и от Латинска Америка до Япония, и подкрепя нашия социален характер, с който искаме да обучаваме мъжете и жени, отдадени на другите.

Universidad Loyola е университет за всеки, където има място всички, които се разпознават в постоянните усилия и в търсенето на върхови постижения, професионални и човешки.

Попечители на йезуитската образователна традиция

Universidad Loyola произхожда от ETEA, Факултет по икономически и бизнес науки в Кордоба, с опит във висшето образование от 1963 г. Образователната традиция на йезуитите се ражда с началото на Обществото на Исус през 1540 г. Неговият основател Игнасио де Лойола, обърната да служи на обществото чрез образование, диалог и среща на вярата с науката.

Компанията е първият религиозен орден, който основава университет, Римския колеж през 1551 г. Днес има 193 университета и колежа в повече от 70 страни с повече от 160 000 студенти от всички религии.

Идентичност и мисия. Ценности на Universidad Loyola

Нашата мисия

Universidad Loyola има мисията да създава мисъл за най-добрата и най-голяма служба на човечеството, да формира мъже и жени за другите, отдадени на проблемите на света и да превърне цялата си дейност в място за ползотворен диалог и срещи, в които хора от различни култури , вярванията и идеологиите могат да живеят вдъхновен и отдаден живот с другите и с творението.

Нашето виждане

Universidad Loyola се стреми да бъде университет за докторантура, признат за своите академични и изследователски постижения, вдъхновен от вярата и служене на другите. Да бъде докторант изследователски университет в своята дейност и йезуит заради своето вдъхновение и начин на действие.

Университет, който изследва и насърчава създаването на знания за нуждите и проблемите на днешния свят. Университет, който обучава хора, които са агенти на промяната, професионалисти, ангажирани с развитието на по-хуманно, справедливо и устойчиво общество. Университет в услуга на най-близкото общество и на тези, които живеят в потиснати общества.

нашите ценности

 • Страст да знаеш
 • превъзходство
 • Изискване
 • обслужване
 • Универсалност и откритост
 • задължение
 • Трансцендентност и духовност

Universidad Loyola е част от UNIJES, мрежа от университети и университетски центрове на Обществото на Исус в Испания.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  ¿Quieres estudiar en la Universidad Loyola ?

  Solicitar tu admisión es muy sencillo. El processo de admisión y su seguimiento se realan de manera online desde nuestra web.

  Elige el tipo de estudios que quieres realizar y comienza el processo.

  Местоположения

  • Córdoba

   Calle Escritor Castilla Aguayo,4, 14004, Córdoba

   • Granada

    Calle Profesor Vicente Callao,15, 18011, Granada

    • Seville

     Seville, Испания

     Програми

      Въпроси