Keystone logo
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Представление

Завършилият представлява най-високото ниво на образование в Мексико и нейната основна цел е обучението на специалисти, специалисти, учени, хуманисти, технолози и преподаватели и изследователи могат да кандидатстват, нововъведения и да предава текущите познания, академично значение и социално значение в различни области и дисциплини; в състояние да повлияе на развитието на Агуаскалиентес и Мексико.

Автономния университет в Агуаскалиентес е установил себе си като водещ академичен статус и планираните национално и международно ниво за академично качество, се увеличават възможностите за образование, научни изследвания и технологично развитие, както и за разпространение и застъпничество културното социална която е спечелила престиж и признание, тъй като има има 92% от своите институционални програми и 100% от своите междуинституционалните магистърски програми в рамките на Националната програма за възпитаник на качеството (PNPC) Националният съвет за наука и технологии в Мексико ръководният орган на науката и технологиите в страната; докато в международен план ние продължаваме да добавите програми за оценка на различни агенции. Институцията разполага с 14 програми за медицинска специалност, свързано със сектора на здравеопазването, ориентирани професионални програми, от които 78% са на ниво 1 на оценката, извършена от междуинституционалните комитети за оценка на висшето образование ( CIEES); и 21% са акредитирани от PNPC. По същия начин, 36% от магистърски програми, са оценени на международно ниво, специално от Ибероамериканският университет Асоциацията на следдипломно обучение (AUIP) и на Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP): Докторат по административни науки, доктор на науките биологични, д-р по социо-културни изследвания, магистър по образователни изследвания, магистър: област растителни биотехнологии и токсикология, магистър по опции науката в селското или ветеринарен, магистър по компютърни науки и компютърни технологии, магистър по Данъчно и магистър по административни науки, постигането като по този начин за позициониране на нашите магистърски програми на нива на качество конкурентоспособна в световен мащаб. В момента има две докторски програми оценявани.

ИЗП има интегрирана образователна магистърски програми, който се повлиява, за да изчистите нужди за обучение през целия живот, с високо ниво на качество подкрепени от тяхното признаване на организации и / или стандарти за качество предлагане, както и елементи на гъвкавост, които позволяват на адрес различно на потребностите от обучение на специалисти, които участват в тях. Също така, има разнообразна гама, която включва както ориентирана професия и научни изследвания, както и институционалните и междуведомствени програми, които отговарят на критериите за социални нужди и способността на университета да предложи им програми.

Вие акредитация на магистърски програми, както на национално и международно е ясна препратка към усилията, положени в университета. От една страна, защото той ръководи развитието на възпитаник към постигане на високи стандарти за качество; На второ място, защото, за да се постигне това, е проектирана и изпълнена с система за осигуряване и подобряване на качеството на Завършил е довело до висок процент на акредитираните програми и висока средна терминал ефективност.

Отличителен белег на магистърски програми в Автономния университет в Агуаскалиентес е.

 • Подходящи програми.
 • студентите, в програмите, в които ще бъдат възложени член наставник на Академичния съвет за наблюдение на програмата и преподавател, който ще ви помогне във вашата тренировка.
 • Проучване пациентите да са в рамките на или извън институцията, насърчаване на мобилността на студенти и обучение в конкурентния световен света.
 • Обучение придобити позволява да се развиват научни изследвания, технологично развитие, иновации и решаване на социални проблеми.
 • Магистърски програми ИЗП, са подкрепени със собствен академичен състав, квалифицирани, опитни и достатъчно, за да се срещнат студенти, осигуряващи обучение като изследовател и старши специалист. Голяма част от учителите са признати от Националния Изследователите система, компетентни в областта на производството, преноса и прилагането на знания с национално и международно признание.
 • Постоянното актуализиране на знания е много важно за всеки професионалист. Ето защо, в Автономния университет в Агуаскалиентес кани всички професионалисти, които да се осигури Academic Excellence изучаване на следдипломни курсове и в този университет и постигане на конкурентоспособен и да предложи конкретни решения в професионалната си дейност.

За да се учи в Автономния университет в Агуаскалиентес получавате:

 • Знания, умения, нагласи и ценности, за да отговарят на тяхното професионално развитие, научни изследвания за enfrenarse на работната сила и допринасят за развитието на Агуаскалиентес и Мексико.
 • Свързването със себе си, експерти в Учителите полеви опит чрез дейността на научни, технологични и професионални изследвания израснал в учебната програма.
 • Свързване с национални и международни благодарение на съветите на специалисти, отговорни преподавател за обучение.
 • Опит в мултидисциплинарна, интердисциплинарни и екип, за да споделят напредъка на дипломна работа или практическа работа със студенти от различни предметни области работят.

За всички по-горе, на Генералната дирекция за научни изследвания и следдипломно обучение кани ви да посетите образователните възможности на разположение на Автономния университет в Агуаскалиентес да актуализира и укрепи тяхното професионално обучение и научни изследвания. Добре дошли. !!!

Местоположения

 • Aguascalientes

  Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes, 20130, Aguascalientes

  Въпроси