University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Представление

Средният технически колеж в University of California Santa Barbara е постоянно класиран сред горните етажи на инженерните училища в света. University of California Santa Barbara Инженеринг предоставя на студентите прякото академично наставничество, необходимо за изграждане на успешна кариера и за завършване на образователни програми навреме.

Ние сме интердисциплинарен кампус, където културата на иновации движи развитието както на фундаменталната наука, така и на приложните технологични решения, като същевременно добавя стойност към икономиката в нашия регион, нашата държава и света. University of California Santa Barbara инженеринг се доказа като една от най-успешните среди за публично-частно изследователско партньорство в страната; дълбоките, разнообразни и многобройни връзки, изградени с индустрията, доведоха до стотици интелектуални свойства.

Мисията на Инженерния колеж е да осигури на своите студенти стабилна основа в научните и математически основи; опит в анализа, синтеза и проектирането на инженерни системи; и излагане на настоящата инженерна практика и съвременни инженерни изследвания и технологии. Духът на предприемачество в образованието, научната дейност и участието в инженерната практика влива инженерния University of California Santa Barbara .

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Santa Barbara

    Santa Barbara, Съединени Американски Щати

    Въпроси