Keystone logo
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs Доктор по биомедицинско инженерство
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Доктор по биомедицинско инженерство

Storrs, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Биомедицинското инженерство съчетава традиционни инженерни техники с биологични науки и медицина, за да подобри качеството на човешкото здраве и живот. Дисциплината се фокусира както върху разбирането на сложни живи системи – чрез експериментални и аналитични техники – така и върху разработването на устройства, методи и алгоритми, които развиват медицинските и биологичните знания, като същевременно подобряват ефективността и предоставянето на клиничната медицина.

Целта на програмата за висше образование по биомедицинско инженерство е да предостави на студентите интердисциплинарно обучение по биологични и медицински науки, физически науки и инженерство, необходимо за решаване на сложни биомедицински проблеми. Членове на факултета от инженерство, биомедицински науки, науки за материалите, химия, физика, медицина и дентална медицина формират интердисциплинарна програма за висше образование, която обхваща кампуси на Университета на Кънектикът в Storrs и в Здравния център на Университета на Кънектикът (UCHC) във Фармингтън.

Студентите с бакалавърска степен по BME са идеални за BME MS и Ph.D. учи в UConn. Студенти с бакалавърска степен по инженерство, физически науки или математика могат да потърсят прием в програмата BME в UConn. Студентите с неинженерна степен ще трябва да вземат поне необходимите бакалавърски курсове по BME в UConn: BME 3500, 3600W и 3700. Описанията на бакалавърските курсове могат да бъдат намерени в Бакалавърския каталог. Студентите с бакалавърска степен по наука за живота и математика трябва да преминат курсова работа по основно и напреднало инженерство и/или математика (две години чрез диференциални уравнения) и необходимите бакалавърски курсове по BME в UConn. Обърнете внимание, че тези бакалавърски курсове не се зачитат към изискванията за диплома на BME.

Приемане

За училището

Въпроси