Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Представление

UConn College of Engineering е централа за научни изследвания и инженерно образование в щата Кънектикът и извън него. Ние сме държавно инженерно училище номер 1 в Нова Англия и осигуряваме 51 процента от завършилите инженерство в щата. UConn е определен от Фондация Карнеги като изследователски университет „R1“. Това е най-високата класификация, дадена за научни изследвания и отличие, притежавано от само 3% от всички висши учебни заведения в САЩ.

Нашите магистърски програми наблягат на експерименталното инженерство, за да предоставят на студентите знанията и уменията, които ще им позволят един ден да намерят иновативни и социално справедливи решения на днешните най-сложни предизвикателства. Работим с местни и национални индустрии, за да се справим с належащите технологични предизвикателства и да укрепим нашата производствена база.

Ние ценим предприемачеството и иновациите и нашите студенти и преподаватели активно разработват стартиращи фирми и иновативни технологии в подкрепа на икономическото развитие. UConn се стреми да се справи с основните предизвикателства, пред които е изправено нашето общество чрез изследователски инициативи в областта на правата на човека, изоставените индустриални зони, киберсигурността и други актуални въпроси.

Общ преглед

UConn College of Engineering е централа за научни изследвания и инженерно образование в щата Кънектикът и извън него. Ние сме държавно инженерно училище номер 1 в Нова Англия и осигуряваме 51 процента от завършилите инженерство в щата. Работим с местни и национални индустрии, за да се справим с належащите технологични предизвикателства и да укрепим нашата производствена база. Ние ценим предприемачеството и иновациите и нашите студенти и преподаватели активно разработват стартиращи фирми и иновативни технологии в подкрепа на икономическото развитие. UConn се стреми да се справи с основните предизвикателства, пред които е изправено нашето общество чрез изследователски инициативи в областта на човешките права, изоставените индустриални зони, киберсигурността и други актуални въпроси.

UConn е определен от Фондация Карнеги като изследователски университет „R1“. Това е най-високата класификация, дадена за научни изследвания и отличие, притежавано от само 3% от всички висши учебни заведения в САЩ. Нашите магистърски програми наблягат на експерименталното инженерство, за да предоставят на студентите знанията и уменията, които ще им позволят един ден да намерят иновативни и социално справедливи решения на днешните най-сложни предизвикателства.

Характеристики на кампуса

Достатъчно е просто - UCONN е висш университет

Да бъдеш заобиколен от най-умните студенти и преподаватели в топ изследователска институция ще те тласка, предизвиква и ще правиш всичко по-добро всеки ден.

Присъствието на водещия университет в Кънектикът се усеща в целия щат. Университетът на Кънектикът предоставя изключително образование в основния ни кампус в Сторс и нашите четири регионални кампуса в Ейвъри Пойнт, Хартфорд, Стамфорд и Уотърбъри. С достъп до изтъкнати преподаватели, несравними изследователски възможности и ексклузивни стажове в някои от най-престижните компании в страната, нашите студенти преследват своите страсти, учат това, което обичат, и проправят път към успеха.

Хъскитата от миналото и настоящето ще ви кажат, че няма нищо подобно на общността на UConn. Ще носите своя UConn опит със себе си чрез приятели, които стават семейство, Husky Pride, който става част от вашата идентичност, и мечти, които стават ваша реалност.

Без съмнение, изборът на UConn ще ви направи по-добри - независимо къде започва вашето пътуване. Направете го тук .

 • Storrs - Главен кампус
 • Ейвъри Пойнт
 • Hartford
 • Stamford
 • Уотърбъри

  Приемане

  Изисквания за образование

  Изисквания за среден успех за висшето училище

  Освен при изключителни обстоятелства, за да бъде разгледан за допускане до магистърска степен или програма за сертификат, предишната курсова работа на студента трябва да отговаря на един от следните критерии:

  • Кумулативен среден успех за последната им степен от 3,0 или по-висока за цялата степен, или
  • Ако най-новата степен е бакалавърска степен или студентът все още не е завършил бакалавърската си степен:
   • Среден успех от 3.0 или по-висок за всичките две последни години на редовна бакалавърска работа, или
   • Среден успех от 3,5 или по-висок за цялата последна година на редовна бакалавърска работа, или
   • Ако студент е взел поне един семестър редовно обучение след завършване на най-новата бакалавърска или магистърска степен, среден успех от 3,0 или по-висок за цялата му курсова работа след диплома.

  За да завършите кандидатурата си, трябва:

  • Качете преписи от училището, където сте получили бакалавърската си степен, и всички курсове, взети след това, независимо дали сте получили диплома.
  • Качете преписи и дипломи от международни институции както на английски, така и на основния език на университета. Вашата кандидатура няма да бъде прегледана без тези копия.

  Липсата на качване на преписи от всички учебни заведения, независимо дали е получена степен или не, може да бъде основание за отмяна на приема.

  Допълнителни изисквания за кандидатстване за международни студенти

  The Graduate School не изисква оценка на акредитива от трета страна, но ние приветстваме оценки от следните услуги:

  • NACES (Национална асоциация на услугите за оценка на удостоверения) или
  • AICE (Асоциация на международните оценители на удостоверения)

  Ако вашата степен е 3-годишна бакалавърска степен от Индия, Канада, Австралия, Шри Ланка или някои други страни, ние няма да считаме степента за еквивалентна на 4-годишна бакалавърска степен в САЩ. Това е нашата политика, дори ако степента е била оценена като 4-годишна степен от външен оценител на удостоверения, който е член на NACES (Национална асоциация на услугите за оценка на удостоверения) или AICE (Асоциация на международните оценители на удостоверения).

  • Качете листове за индивидуални/годишни оценки или преписи (курсове и оценки, не часове) за студенти, които завършват образованието си в Индия, Пакистан, Бангладеш или Шри Ланка.
  • Ако сте завършили степен и тя не е посочена във вашия препис, тогава изискваме копие от вашата степен да бъде качено във вашата кандидатура. Най-честата причина за забавено разглеждане на кандидатури е липсата на качване на всички необходими преписи (и степени от международни институции).
  • За да се опитате да сведете до минимум забавянето на международната поща след изпращане на вашата кандидатура, The Graduate School препоръчва изпращане на официални преписи и степени от всеки колеж/университет, който сте посещавали. (Моля, имайте предвид, че официалните преписи и степени не се изискват да бъдат изпращани до The Graduate School, докато не бъде направена оферта за прием.)

  Английска професия

  Ако английският не е вашият основен език**, може да се наложи да представите доказателство за вашето владеене на английски език.

  **Основният език се определя като език, използван за общуване от детството.

  Визови изисквания

  Спонсорство за студентска виза в САЩ

  Ако сте международен студент, който се нуждае от спонсорство за студентска виза за САЩ от Университета на Кънектикът, моля, бъдете готови да подадете искане за имиграционен документ до Службата за международни студенти и учени (ISSS), след като бъдете приети в The Graduate School. (Документ I-20/DS-2019 няма да бъде издаден от офиса на ISSS, докато приемът ви не бъде финализиран/матрикулиран.)

  Изпратете вашата заявка I-20/DS-2019 до ISSS поне един месец преди семестъра, в който ще започнете програмата си.

  Ако имате въпроси относно необходимите материали, моля, свържете се с офиса на IS: [email protected]

  Ще ви е необходим NetID, за да кандидатствате за I-20 или DS-2019. Това ще ви бъде изпратено по имейл в рамките на 2-5 работни дни след получаване на известието ви за прием. За всякаква помощ с вашия NetID или повторно издаване на информацията, която вече е изпратена по имейл, моля, свържете се с ITS Office на (860) 486-4357 или изпратете имейл: [email protected]

  Стипендии и финансиране

  Завършилите студенти могат да получат финансова подкрепа за обучението си от много различни източници и ние насърчаваме както бъдещите, така и настоящите студенти да проучат всички различни опции, за да идентифицират тези, които най-добре отговарят на техните нужди. Ние също така препоръчваме на всички завършили студенти да се консултират със своите съветници и с преподаватели и служители в своите магистърски програми, тъй като те са най-склонни да знаят за източници на подкрепа, специфични за степен или дисциплина. В допълнение, завършилите студенти трябва да се възползват от ресурсите, предлагани от Службата за национални стипендии и стипендии, както за идентифициране на възможни източници на финансиране, така и за получаване на съвети относно подготовката на успешни кандидатури. Тук ще намерите информация както за вътрешни (в рамките на UConn), така и за външни (извън UConn) възможности за студенти да търсят помощ, стипендии или друга финансова помощ.

  Освен това, ето няколко полезни ръководства за финансова помощ за докторанти:

  • Финансова помощ за докторанти
  • Ръководството на докторантите за стипендии

  В допълнение към следните възможности, ето няколко полезни ръководства за стипендии и финансова помощ за докторанти:

  • Финансова помощ за докторанти
  • Ръководството на докторантите за стипендии
  • Програма за стимулиране на национални стипендии

  Службата за национални стипендии и стипендии (ONSF) има удоволствието да обяви продължаването на амбициозната програма за стимулиране на UConn за изграждане на по-силна студентска и преподавателска култура около кандидатстването за престижни, конкурентни на национално ниво стипендии и стипендии.

  Съгласно тази програма всички преподаватели на UConn във всички кампуси (включително UCHC) отговарят на условията за до $1000 във фондове за професионално развитие, за да признаят работата си като наставници на студенти чрез процеса на разработване на предложения и подаване на заявления за допустими награди. Освен това студенти на пълно работно време, които кандидатстват за стипендии, отговарящи на условията за NFIP, могат да кандидатстват за стипендия от $250 чрез тази програма. През първите пет години на програмата са отпуснати над 450 000 долара средства за професионално развитие и стипендии за студенти.

  Краен срок: 28 април 2023 г., 23:59 ч. (EDT)

  • Стипендия на Future Climate Venture Studio

  Програмата за стипендии Future Climate Venture Fellowship е предназначена да осигури осезаеми преживявания за студенти, които се интересуват от обучение за стартиращи фирми, маркетинг, комерсиализация, рисково развитие и изследвания относно изменението на климата. Стипендиантите ще бъдат назначени за наставник или стартираща компания и ще имат възможност да научат за широк набор от теми, насочени към справяне с изменението на климата. Стипендиантите ще развият комуникационни и маркетингови умения, както и ще имат възможността да играят роля в предлагането на пазара на технологии, свързани с изменението на климата, чрез подкрепа на стартиращи фирми и компании на ранен етап. Стипендиантите могат също така да имат шанса да помогнат за разработването на презентации със съответните им компании и ще имат възможност да присъстват на вътрешни и външни образователни семинари и семинари, насочени към кариерно развитие. От стипендиантите ще се изисква да направят устна презентация в края на програмата.

  Краен срок за кандидатстване: 15 януари 2023 г

  • Възможности за финансиране за студенти и докторанти

  Търсете платени летни изследователски програми за завършили студенти, грантове за пътуване и стипендии – много крайни срокове наближават!

  Местоположения

  • Storrs

   Storrs, Съединени Американски Щати

   Въпроси