University of Applied Sciences Worms

A logo

Представление

The Университет за приложни науки Worms има около 3 500 студенти, които учат в трите дисциплини на компютърните науки, туризъм / транспорт и икономика. Учебната програма включва бизнес както на управлението и технически програми бакалавърска и магистърска степен. Някои от тези курсове може да се изучава и в практиката. Professional MBA курсове се предлагат също.

Причини да учи в Университета за приложни науки Worms

Отличното местоположение, последователното използване на програмата за проучване, голям брой партньорства с реномирани фирми и международни университети, както и благоприятното разположение между столичния регион Рейн-Некар и региона Рейн-Майн офертата на идеално място. Многобройни бизнес кооперации им позволяват да учат с постоянна практика и да направи ценни контакти по време на обучението си.

Интернационалност е живял тук

Характерна особеност на UASW е неговата международна ориентация. В момента има договори за сътрудничество с повече от 140 университета в повече от 30 страни по целия свят. В много университети-партньори има възможност за закупуване на двойно бакалавърска или двойна майстор.

Изследването се провежда при оптимални и съвременни условия. Кампусът в кампуса и много общежития в непосредствена близост закръглят оферта на университета. На Нибелунгите и Лутерщад червеи предлага множество културни, спортни и туристически възможности, като по този начин идеална компенсация до изследването.

Местоположения

  • University of Applied Sciences, Worms Erenburgerstraße 19 67549 Worms, , Frankfurt

  • Mainz

Въпроси