University of Algarve

A logo

Представление

Добре дошли на виртуалния панаир на UALG !

Предизвикателството, породено от социалната дистанция, прави възможно любопитното, че всички сме по-близо.

Всеки от където и да е, от всяко място в страната или по света, ще има възможност да посети виртуалния панаир на UALG (използвайте същата връзка като по-горе) и да се запознаете с нашите предложения за учебната 2020/2021 година.

Какво ви очаква?

В продължение на две седмици участниците ще могат да посетят интерактивен павилион, където ще бъдат на разположение щандове от всички висши училища и колежи с материали за публикуване на офертите за обучение за консултации и изтегляне. Всеки щанд ще предостави и чат на живо, в който участниците могат да задават въпроси. Виртуалният панаир също ще отвори място за сесии за представяне на курсове, предадени чрез видеоконференция. Седмицата от 15 до 19 юни ще бъде посветена на курсове TeSP, бакалавърски и интегрирани магистри, а седмицата от 22 до 26 юни ще бъде посветена на следдипломни курсове и магистри. Елате и открийте, проучете, разпитайте, усетете и изберете University of Algarve !

Защо да изберем University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Португалия) е млад държавен университет, със студентско население близо до 9 000 души и има над 700 академици. През последните три десетилетия University of Algarve укрепи връзката, установена с регионалния бизнес и с публичните и частните организации, като насърчи трансфера на знания и допринесе за устойчивото развитие с положително въздействие в цялата общност.

обучение

Създаден в три кампуса, два в град Фаро и един в Портимао, University of Algarve предлага курсове в шест тематични области: изкуства, литература и история; Инженерни науки; Науки за живота, земята, морето и околната среда; Медицина и сродни науки; Науки за социално, образователно и професионално обучение; и икономика, управление и туризъм. Проучванията в тези области включват бакалавърска и следдипломна (магистърска и докторска) степен.

изследване

Изследванията в University of Algarve се осъществяват в динамични и значими изследователски центрове, които създават иновации и добавена стойност, които повишават научноизследователската и развойната дейност в различни области като морските науки, биологията и биомедицината, електрониката и телекомуникациите, литературата, историята, комуникациите и изкуствата , Нейните лаборатории са отворени за света, набирайки най-добрите млади изследователи в различните научни области на високи постижения.

Интернационализация

Напоследък се наблюдава значително нарастване на чуждестранните студенти от повече от 80 страни поради стратегията за интернационализация на University of Algarve . От населението му от 8000 души 20% са чуждестранни студенти, от които близо половината са в университета по двустранни споразумения и програми за сътрудничество, главно Еразъм и Еразъм Мундус. Качеството и многообразието на европейските магистри и докторати, съчетано с следдипломни курсове, отворени за студенти от цял свят, обясняват степента на тази мобилност.

местоположение

Разположен в най-южната част на Португалия, един от най-туристическите региони на Португалия, университетът има два университетски кампуса, разположени във Фаро (столица на региона, с международно летище, спортен стадион, централна болница) и един в Портимао, вторият Алгарве главен град.

Помощни съоръжения

Всички кампуси предлагат отделни класни стаи, компютърни и мултимедийни лаборатории, аудитории, библиотеки и учебни и заседателни зали. Безжичен достъп до интернет е на разположение във всички кампуси. С настаняване в жилищни зали за повече от 600 студенти, няколко стола и кафенета в различни кампуси, медицински услуги и културни и спортни дейности, University of Algarve става свидетел на значителен ръст по отношение на студентското население, съвременните удобства и качеството и разнообразието на предлагани програми.

Местоположения

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Въпроси