Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Представление

Tulane University е частна изследователска институция, разположена в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. Това е високо уважаван университет с разнообразна и динамична общност от студенти, преподаватели и служители, които се събират, за да преследват академични постижения и да дадат положителен принос за обществото.

Една от отличителните черти на Tulane University е неговият ангажимент към интердисциплинарно образование, изследвания и ангажираност. Университетът предлага широка гама от програми и инициативи, които насърчават студентите, преподавателите и персонала да работят извън традиционните академични граници и да изследват сложни проблеми от различни гледни точки.

Например Tulane има няколко интердисциплинарни центъра и института, като например Murphy Institute for Political Economy, Tulane Brain Institute и Newcomb Institute for Women Leadership, които събират учени от различни дисциплини, за да си сътрудничат в авангардни изследвания и да предоставят уникални образователни възможности за студенти.

Tulane също така предлага няколко интердисциплинарни програми, като бакалавърска степен по управление и правни науки, бакалавърска степен по обществено здраве и тропическа медицина и магистърска степен по устойчиво развитие на недвижимите имоти. Тези програми се основават на експертния опит на преподаватели от множество дисциплини, за да осигурят на студентите цялостно разбиране на сложни проблеми и да ги подготвят за кариера в различни области.

Като цяло, интердисциплинарният подход на Tulane University насърчава творчеството, иновациите и сътрудничеството и подготвя студентите да бъдат глобални граждани, които могат да се справят със сложни предизвикателства и да имат значим принос за обществото.

Местоположения

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Въпроси