Keystone logo
The University of Texas at Dallas Доктор по философия по молекулярна и клетъчна биология
The University of Texas at Dallas

Доктор по философия по молекулярна и клетъчна биология

Richardson, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18 276 / per semester

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Докторантът Програмата по молекулярна и клетъчна биология започва с основни курсове по биохимия, молекулярна биология, клетъчна биология и количествена биология. Доцент доктор. кандидатите провеждат експериментални или изчислителни изследвания в избрана от тях лаборатория. Изследванията в Департамента по биологични науки са организирани в пет области на силата, които са:

  • Биохимия и биофизика
  • Геномика, системи и изчислителна биология
  • микробиология
  • Молекулярна и клетъчна биология
  • Патобиология (рак, невробиология, инфекциозни заболявания)

Членовете на нашите преподаватели са посветени на преподаването, а опитът в класната стая е балансиран със значителна изследователска програма, която служи като платформа за нашите методи на обучение, основани на ментори. За тези, които изберат опцията за дипломна работа, лабораторната работа ще изложи студентите на най-съвременни изследователски техники, използвани за разбиране на молекулярните механизми на биологичните процеси като генна експресия, структура и функция на протеините, канцерогенеза, невродегенерация, бактериална патогенност и симбиоза, метаболизъм и сигнални мрежи.

Отделът е добре оборудван за изследвания в съвременната молекулярна и клетъчна биология. Съоръженията включват платформи за секвениране от следващо поколение, клетъчни образни системи, протеини и масова молекулна спектрометрия и сортиране на клетки.

Приемане

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси

Подобни курсове