Keystone logo
The University of Texas at Dallas Доктор по философия по международни мениджмънт изследвания
The University of Texas at Dallas

Доктор по философия по международни мениджмънт изследвания

Richardson, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 18 276 / per semester

На територията на колежа

Представление

Докторантът Програма по международни мениджмънт изследвания (IMS) се предлага в областта на организациите, стратегията и международния мениджмънт (OSIM) и се фокусира върху научния анализ на международни, стратегически и организационни проблеми на управлението. Разглеждат се теми като мултинационален мениджмънт, глобална бизнес стратегия, организационен дизайн и промяна, технологично и индустриално развитие, корпоративно управление и вземане на управленски решения.

Доцент доктор. студентите по международни мениджмънт студии могат да направят специалност или маловаж в следната област:

  • предприемачество
  • Международен бизнес
  • Организационно поведение
  • Стратегическо управление

Студентите имат възможност да бъдат включени в текущи изследователски проекти под менторството на опитен преподавател. Акцентът е върху участието на студентите в научните изследвания в началото на тяхната кариера. Тясното взаимодействие с преподавателите дава възможност на студентите бързо да се научат да идентифицират и развиват изследователски идеи и да създават своя собствена програма за изследване. Нашият IMS Ph.D. студентите са разнообразна, енергична и колегиална група, идваща от страни като Китай, Германия, Индия, Южна Корея, Турция и САЩ. Те са интелигентни, трудолюбиви и активни в научните изследвания, публикувайки академични статии по време и след като завършат нашата програма.

Студентите развиват и преподавателска компетентност под преподавателско наставничество чрез преподаване на една или две секции от бакалавърски курс, сравнително малко преподавателско натоварване в сравнение с много други докторанти. изисквания на програмите. Няколко от скорошните ни възпитаници, Ясухиро Ямакава, Брайън Пинкъм и Канан Мутлу, спечелиха наградата за най-добър учител в „TA / Ph.D. Инструктор ”в категорията по мениджмънт в Джиндал, което показва, че те са били най-добрите инструктори сред над 100 докторанти. ученици на училището. Друг възпитаник, Сергей Лебедев, спечели наградата за най-добра дисертация в училището по мениджмънт Jindal.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси