Keystone logo
The University of Texas at Dallas Доктор по философия по изкуства, технологии и нововъзникващи комуникации
The University of Texas at Dallas

Доктор по философия по изкуства, технологии и нововъзникващи комуникации

Richardson, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 18 276 / per semester

На територията на колежа

Представление

Докторантът Програмата по изкуства, технологии и нововъзникващи комуникации (ATEC) е предназначена за тези, които желаят да се ангажират с дълбоки стипендии или да разработят артистични, културни или търговски приложения на цифровите технологии и нововъзникващите медии. С разнообразна група преподаватели и учебна програма, която интегрира научното обучение с творческата практика, ATEC култивира творчески учени, учени практици и интердисциплинарни изследователи.

Д-р ATEC студентите имат опит в различни важни области и са групирани в трансдисциплинарни кохорти за първата си година от курсовата работа, където изследват основни теории, въпроси и методи, които са в основата на изучаването на изкуствата, технологиите и нововъзникващите комуникации. Допълнителна курсова работа се използва за практикуване на методи и изследване на индивидуални интереси, включително до 15 часа в курсове от други училища в ЮТ Далас.

Доцент доктор. от студентите се очаква да участват в богатия интелектуален живот на ATEC, включително серията колонки от Dean's Colloquium и оживена лаборатория и студийна култура.

Приемане

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси