The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology Доктор по класика
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Доктор по класика

Edinburgh, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 000 / per year *

На територията на колежа

* Проучвания на пълен работен ден: В чужбина £ 19,000 годишно. Може да се прилагат допълнителни такси

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Докторантът по класика Ви предлага възможност да изучавате Класика на напреднало ниво чрез независими изследвания.

Класиката в Университета в Единбург, с широк спектър от надзорници и стимулираща и поддържаща интелектуална среда, може да Ви предложи първокласен опит в целенасочени и устойчиви изследвания.

Приветстваме заявления от всеки, който иска да работи по теми, които се припокриват с изследователските интереси на нашия академичен състав, включително гръцката социална история, гръцкото право, класическата литература


Структура на програмата

Докторантът представлява значителна част от независимите изследвания, които допринасят за състоянието на съществуващите знания в тази област. Докторската програма е предназначена да отнеме три години на пълно или шест години на непълно работно време. Дисциплината се разглежда чрез представяне на докторска дисертация до 100 000 думи и чрез устен изпит.

Докторантите работят в тясно сътрудничество с техните ръководители, които са признати експерти в областта на обучението. Всички докторанти се стремят към индивидуално адаптирана програма за научноизследователско обучение, договорена с техните супервайзори, която в класиката включва курс за практически умения, ръководен от ръководителя на дисциплината и от дипломиращия в класа, както и от професионалното и изследователско обучение, осигурено от Историческото училище , Класика и археология и Института за академично развитие. Пълните подробности за обучението, което предоставяме, са на разположение на нашите страници за обучение по докторантура. Докторантите се насърчават да споделят своите изследвания с други студенти по дисциплини чрез семинари и семинари и да участват активно в изследователския живот в областта на археологията, училището и университета.


Изисквания за вход

Ще ви е необходима степен 2: 1 с отличие в съответната дисциплина и съответна магистърска степен с общ знак от най-малко 65% или международен еквивалент.

Може да разгледаме и кандидатурата си, ако имате подходящ професионален опит; моля, консултирайте се с вашия потенциален надзорен орган, преди да кандидатствате.

Международни квалификации

Проверете дали вашите международни квалификации отговарят на нашите общи изисквания за влизане:

английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

  • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
  • IELTS: общ 7.0 (най-малко 6.0 във всеки модул)
  • TOEFL-iBT: общо 100 (най-малко 20 във всеки модул)
  • PTE (A): общо 67 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения")
  • CAE и CPE: общо 185 (най-малко 169 във всеки модул)
  • Trinity ISE: ISE III с пропуск във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Ако вашите езикови умения отговарят само на по-ниския край на изискванията, Учебният център по английски език в Университета провежда няколко курса по английски език за академични цели.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Доктор в Института за класически изследвания
    • London, Великобритания