The Rockefeller University Дипломната програма по биология на Дейвид Рокфелер
The Rockefeller University

Дипломната програма по биология на Дейвид Рокфелер

New York, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Нашата световноизвестна магистърска програма предоставя на избрана група от силно мотивирани студенти възможността за изследвания и завършване на обучение по биомедицински науки, химия и биофизика.

Университетът Рокфелер се ангажира с набирането и подпомагането на разнообразна общност на завършили студенти. Той насърчава кандидатури от лица от слабо представени расови и етнически групи, лица с увреждания и лица от неравностойно положение.

Дипломната програма е гъвкава и индивидуализирана в зависимост от конкретните нужди и академични интереси на всеки студент, предлагайки строго обучение и тясно наставничество от преподаватели.

За да научите наука, правете наука. Това е основата на нашата образователна програма и ключът към успеха на нашите ученици. Структурата на Рокфелер е предназначена да стимулира взаимодействието между изследователи от различни дисциплини. Без отдели и уникална култура на сътрудничество, нашите лаборатории са в центъра на програмата за обучение на докторанти.

В консултация с декана на аспирантурата студентите избират гъвкава комбинация от курсове, предлагащи несравнима свобода да структурират своя собствен академичен опит и курс на обучение.

Докато курсовете са групирани в основни области на обучение, студентите могат да отговорят на изискванията за степен, като участват в различни курсове. Ако Рокфелер не предлага курс, който да отговори на специфични образователни потребности, в много случаи студентите могат да посещават курсове, предлагани извън университета.

Образованието и обучението на Рокфелер отваря вратата към голямо разнообразие от кариери за учените биомедицини. В допълнение към академичните изследвания, студенти и докторанти от Рокфелер също имат интереси в научноизследователската и не-изследователската кариера в биотехнологиите и фармацевтичната индустрия, преподаването и образованието на науката, трансфера на технологии и интелектуалната собственост, управленското консултиране, писането и публикуването на науката и научната политика и дипломацията .

За училището

Въпроси

Подобни курсове