Keystone logo
TBS Education Изпълнителна докторска степен по бизнес администрация
TBS Education

Изпълнителна докторска степен по бизнес администрация

4 Years

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 38 000

Смесен, Дистанционно обучение

Представление

Светът като цяло и корпоративният свят се развиват много бързо. В тази предизвикателна среда, в която нищо не е постоянно, приложните и фундаменталните изследвания помагат на мениджърите и лидерите да организират стратегическо мислене с различни гледни точки. Целта е да се идентифицират нововъзникващите тенденции или посоки и да се намерят решения на сложни бизнес проблеми.

Програмата TBS Education Executive DBA е 4-годишна професионална докторска програма, еквивалентна на докторска степен. което осигурява обучение, базирано на изследвания и изисква оригинален изследователски принос към управленско и теоретично специфично изявление на проблема. Той обхваща професионални стандарти на практика и бизнес умения и техники на високо ниво. Това е международна програма с участници от цял свят. Освен че е гъвкава и предизвикателна, програмата предлага модерна, иновативна и педагогическа организация.

  • Всички сесии са хибридни или онлайн: членовете могат да се присъединят физически в един кампус TBS Education или да участват дистанционно.
  • По време на всяка сесия се организира изследователска работилница, за да се възползват от коментарите и идеите на колеги.
  • Стабилен метод за напредък през 4-те години на изследователския път е публикуван от педагогическия екип TBS Education .

Причини да изберете TBS Education Executive DBA

Тройна корона

TBS Education е сред само 90 университета в света, които са акредитирани от 3-те водещи органи, регулиращи обучението по мениджмънт: EQUIS, AACSB и AMBA. Нашата репутация за качествено обучение е подкрепена и от нашите класации.

Гъвкава и иновативна педагогическа организация

Програмата TBS Education Executive DBA предлага хибриден формат на семинар, който позволява пълно потапяне в курса. Структурата на програмата е разделена по такъв начин, че през първата година студентите посещават 3 хибридни или онлайн семинара, докато през втората и третата година те трябва да посещават 5 семинара, по един на всеки 4 месеца.

Всеки семинар се състои от два модула и пълен изследователски семинар, в който всеки ученик работи върху своя напредък и върху прогреса на други съученици. Тази част от програмата предоставя глобална перспектива на всеки участник в изследователските работи, които се провеждат.

Слушайте нашия подкаст за EDBA!

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси