Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Представление

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) е основният център за висше медицинско образование в Грузия, с почти стогодишна история. Забележително е да се подчертае, че хиляди наши завършили университети продължават професионалната си кариера в много водещи клиники и институции в Грузия, Европа и света.

Успешните бакалавърски, следдипломни, програми за непрекъснато професионално развитие, магистърски, докторски и висши професионални образователни програми правят TSMU привлекателен за бъдещите студенти в Грузия и различни страни по света.

Tbilisi State Medical University е пълноправен член на Европейското образователно пространство, което означава активното му участие във функционирането на тази образователна система, определяне на насоки за развитие и прилагане, установяване на свободни и тесни научни и академични връзки с образователните, научните и клиничните центрове в Светът. Всеки трети студент в нашия университет е международен студент.

Tbilisi State Medical University придава голямо значение на образователната система, ориентирана към студентите, в сравнение със системата, ориентирана към учителя (която не зависи от времето и априори, въз основа на предположението, че професор / учител знае какво да преподава). Подходът, ориентиран към студентите, обръща много повече внимание на планирането на учебната програма и е фокусиран върху нуждите на учениците по отношение на бъдещите им социални дейности и професионална кариера.

Местоположения

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Въпроси