Keystone logo
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies Доктор по геология
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Доктор по геология

Dallas, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

* нашата докторска степен програмите са напълно финансирани, което включва покритие на обучението и здравна застраховка

Представление

Катедрата по науки за Земята на Рой М. Хъфингтън в колежа Дедман към SMU има международно отличен факултет, активен както в полеви, така и в лабораторни изследвания. Към тях се присъединява динамична група от завършили студенти и постдокторанти, които се възползват както от отличните лабораторни и изчислителни съоръжения на Департамента, така и от индивидуалното внимание, възможно в частен университет с ниско съотношение студенти към преподаватели.

Нашето местоположение в Далас предлага всички културни предимства на голям метрополис на много по-ниска цена на живот и с по-малко задръствания, отколкото в повечето градове със сравнима големина. Мекият климат на града позволява дейности на открито през цялата година.

Науките за земята бяха една от първите докторски степени в университета. отпускащи отдели. SMU предоставя дипломи за висше образование по геология, геофизика и приложна геофизика.

Доцент доктор. програма по геология или геофизика

Докторът на науките диплома изисква минимум две академични години пребиваване като завършил студент в колежа или в изследователска база, одобрена от факултета на катедрата; задоволителна защита на две оригинални изследователски предложения; и подготовка и публична защита на дисертация, която е значителен оригинален принос за развитието на науката. Консултативният комитет може да изисква владеене на чужд език.

Приемане

За училището

Въпроси