Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

A logo

Представление

SMU's Moody School of Graduate and Advanced Studies с гордост предлага докторски и магистърски степени в голямо разнообразие от области в четири различни колежа и училища: Колежа по хуманитарни науки и науки Dedman, Инженерното училище Lyle, Училището по изкуствата Meadows, и училището за образование и човешко развитие Симънс. Тези програми помагат на студентите да преследват своите страсти и да дадат значителен принос както за академичните среди, така и за индустрията.

  • 32 докторски степени
  • 120+ магистърски степени
  • 47 Напълно финансирана докторска степен стипендианти

Мислите ли да учите в SMU? Добре дошли!

Южният методистки университет е частна институция, ориентирана към научни изследвания, фокусирана върху предоставянето на иновативни, интердисциплинарни и въздействащи проучвания. Разположени в международния град Далас, Тексас, нашите завършили студенти могат да живеят и учат в едно от 10-те най-добри бизнес места в САЩ според списание Fortune.

Moody School of Graduate and Advanced Studies, в партньорство с пет от колежите и училищата на SMU, предлага 32 докторски степени и над 120 магистърски степени в допълнение към няколко професионални степени. Тези програми помагат на нашите студенти да преследват своите страсти и да дадат значителен принос в своите академични области и извън тях.

Разнообразие в SMU

Южният методистки университет се ангажира да поддържа приобщаваща, уважителна и интелектуално предизвикателна среда за всички наши завършили студенти.

Ние вярваме, че подкрепящата общност, приемаща индивидуални гледни точки и опит, води до по-строга академична среда и по-пълноценно изживяване за всички.

Местоположения

  • 6425 Boaz Lane, , Dallas

Въпроси