Sinclair Community College

A logo

Представление

С един от най-ниските цени за обучение в Охайо, Синклер Community College е последователно класирана сред първите и се ангажира да предоставя качествено образование.

Синклерстудент е съотношение преподаватели от деветнадесет да се един е сред най-ниските по всяко Охайо колеж. Синклер е основан като YMCA колеж през 1887 г., и обслужва над 30 000 всяка година, с над 330 редовни студенти, посещаващи Синклер през 2015.

Синклер се намира в намира в центъра на Dayton, Охайо. Дейтън е шестият по големина град в щата Охайо, с население от около 150 000; околните Дейтънското столични райони има 800000 жители. Начало на Райт-Патерсън военновъздушната база и Националния музей на американските военновъздушни сили, Дейтън е известно за авиацията и космонавтиката и похвали значителна научноизследователска и развойна дейност в областта на въздушния и въздухоплавателни инженерни области.

Дейтън е приветлив град за чуждестранни студенти. "Добре дошли в Дейтън" е инициатива на Общността, която да насърчава интеграцията на имигрантите в по-голяма площ от Дейтън и отразява философията, че хора с различен произход, умения и опит са важни за САЩ

Местоположения

  • 444 West Third Street, 45402, Dayton

Въпроси