Keystone logo
© BIMM University
Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Представление

Нашият университет е институция безплатна и частна. Той е законно регистриран като IBC в Общността на Доминика и Италия като място на стопанска дейност. Това е независим международен университет, който се занимава изключително с обучение в онлайн и дистанционно обучение: с други думи, отворен университет за възрастни, който извършва сериозно своята институционална работа.

Нашите възрастни студенти работят много усилено, за да получат своите степени. Този университет не е и никога не е бил мелница и ние незабавно ще отхвърлим такива заявления. Основният ни акцент винаги е бил да предлагаме най-високо качество на образованието на нашите възрастни ученици. Степените, присъдени от университета Selinus, са международно признати от частния сектор и приети от мултинационални фирми.

Не се уморяваме да обясняваме реалната система за акредитацията, особено за студенти от САЩ. Печеленето на акредитация в Съединените щати е доброволно и неправителствено. Училищата искат да бъдат оценени и / или техните програми да бъдат оценени от независима акредитираща агенция. Агенцията определя свои собствени стандарти, на които училището трябва да отговаря, за да спечели своята акредитация и тъй като акредитиращите агенции се различават по своите стандарти за качество, някои се считат за по-престижни от други. Изборът на училище зависи от това какъв стандарт на качество училището се надява да постигне и поддържа.

Училищата обикновено се запознават със стандартите на агенцията доста навреме и прекарват няколко месеца в подготовка за своя преглед на акредитацията. Ако преминат рецензията и спечелят акредитация, това е утвърждаване на тяхното училище като легитимна институция за висше образование, която отговаря на приемливо ниво на качество. Някои училища могат да включат статута си на акредитация в информацията за колежа, която представят на потенциалните студенти.

Точно както има признати акредитиращи агенции, има и непризнати агенции. Това означава, че техните стандарти не са прегледани от Министерството на образованието или от CHEA. Има различни причини, поради които агенцията може да бъде неразпозната. Например агенцията може да работи за признаване с отдела или CHEA, или може да не отговаря на критериите за признаване от нито една организация. Каквато и да е причината, важно е да имате предвид това, когато проучвате информация за колежа.

Би било полезно, ако гледате с повишено внимание на непризнати акредитиращи агенции, докато не можете да оцените тяхната репутация. Непризнатата агенция не е задължително да има ниски стандарти за качество, но е важно да се знае, че много работодатели в САЩ признават степени само от институции, акредитирани от призната агенция.

Поради тази причина нашият университет приема само студенти, които вече са установени професионално. Нашите студенти използват степента не за намиране на работа, а за легитимиране на професионалната си роля, която вече е ангажирана успешно. С диплома от университета Селин спечелва уважение, уважение и престиж и често подобрява социалното положение и работата на човек.

Буро Милениал / Пексел

Как да уча в Селинус

Домашно студио SUSL

Дисциплинарните курсове на Университета Селинус се състоят в проучване на възложени учебници и изготвяне на доклади за извършените четения на учебници, съгласно указанията, установени от Селинус и Педагогическия университет, които можете да намерите в линка "педагогика" на уеб сайт на университета Селинус.

Възрастните студенти могат да се запишат в програма APEL (Акредитация на предишно обучение с опит). Тази програма е запазена за професионалисти, предприемачи, мениджъри, длъжностни лица, писатели, художници и др. С диплома за средно образование и най-малко 25 години и 3 години дейност Демонстрирани в проучването, те са избрали клон. За докторска степен са необходими 30 години.

педагогика

Системата от учебни програми на Университета за науки и литература в Селин е съобразена с всеки отделен студент и се основава на „учебни единици“, състоящи се от текстове, раздаващи материали и лекции, видео курсове, електронни книги. Изпитите се заменят с кратък учебен доклад (изпитна единица), разработен като мини дисертация.

Според учебната дисциплина учебните материали се избират и подбират, за да насърчат критичното мислене и практическото приложение на придобитите знания. Внедрен е педагогически метод, който помага на учениците, възрастните, често ангажирани в работата и семейството, да мислят критично и да се справят знаещо с препоръчаните книги и видео уроци, от една страна, като увеличават своите интелектуални възможности и способността да разработват интегрирани писмени проекти.

Образователна учебна система без сила, която кара ученика, последван от неговия съветник за ученици, да създава свободно специфична учебна програма, основана на лични придобивания, за да отговори на своето време и да постигне целите си. В университета Селин студентът няма задължения да учи веднага или преди определени дати. Той може да чете нейните текстове и да преглежда всеки видеоурок много пъти, откривайки техния собствен метод на обучение. Освен това той може по всяко време да се консултира със своя съветник за помощ, разяснения и подкрепа.

Това, което се оценява за целите на учебната програма, не е просто научена информация, тъй като еволюцията на мисълта, която ученикът надхвърля простото виждане на понятието, трябва да бъде преди всичко сила на ценността на съвестта и осъзнаването, че изследването не е просто обработка на повече или по-малко полезни понятия, като използваем модел ефективно за техните социални нужди, човешки и граждански.

Накратко, педагогическият модел на университета Селин е да „донесе“ реалния опит на студента в образователен контекст, полезен за подобряване на интелектуалния капацитет и неговата глобална самооценка на потенциалните им умения, така че да постигне своите интелектуални и професионални цели бързо .

Признаването на кредити от университета в Селин се дава отчасти чрез „четене“ на професионалните критици на студента и отчасти чрез оценка на доклада, изготвен от студента, който замества традиционните изпити.

Местоположения

  • London

    71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Bologna

    Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

    Програми

    Въпроси