Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

Представление

Добре дошли в бизнес училище Selinus

Ние сертифицираме лидери, които правят разлика в света на бизнеса

Нашата институционална работа е посветена на сертифицирането на придобити управленски умения и предишни проучвания за професионална употреба в международна работна перспектива. Бизнес училището на университета Селинус е независима онлайн корпорация за висше образование, предлагаща гъвкави либерални и глобални проучвания на университетско ниво за бакалавър по бизнес администрация (BBA), магистър по бизнес администрация (MBA), доктор по бизнес администрация (DBA) във всички области на бизнеса и мениджмънта.

Сертификатите и дипломите за бакалавър, магистър и доктор, издадени от университета Селинус след завършване на окончателна дисертация, са професионални и международни сертификати и дипломи, издадени от централата на Roseau Walley чрез Uniselinus Europe, със седалище в Лондон, който е лицензиран за глобалното разпространение на Selinus Учебните програми на университета. Степените се присъждат въз основа на получените кредити и във връзка с валидирането на учебните програми, както и въз основа на препоръките на преподавателите по местните кампуси, където са получени кредитите.

Нашите програми, запазени за мениджъри, предприемачи и професионалисти, ориентирани към развитието на професионалната им кариера, са базирани и са напълно съвместими с международните образователни системи. Насоките, към които се отнася нашето Бизнес училище, са еквивалентни на минимум 5 години професионален опит в специфичния отрасъл на управление, в който кандидатът оперира.

Съвместимостта и уменията, съответстващи на учебната програма на кандидата, се оценяват чрез строг процес на проверка и оценка на автобиографията, сумата от неговите умения и стойността на неговата / нейната окончателна теза.

089 фотосъчетания / Pixabay

Кариерни перспективи

Нашите учебни програми са сертифицирани за кариера и предлагат на кандидатите с доказан опит от поне 5 години възможност да получат престижна BBA MBA или DBA по бизнес администрация в дисциплина, свързана с техния професионален опит. Кандидатите трябва да докажат чрез строга, оригинална и квалифицирана окончателна дисертация, че техните знания в областта на бизнес администрацията отговарят на международните академични стандарти във връзка с необходимата академична дисциплина.

Фокусирани върху широк спектър от специализирани предмети и с дългогодишен опит, нашите студенти са оборудвани с уменията и знанията, необходими за успех в съвременната глобална икономика, и са подготвени за широк спектър от професионално развитие и възможности за кариера.

Програмите със степен на Selinus Business Schooll са отличен избор за мениджъри, предприемачи и професионалисти, които искат да видят повишаването на професионалния си престиж на днешния пазар на труда. Строгата оценка на нашите съветници, компетентността на надзорните органи за присъждането на академичното звание е гаранция за висок професионализъм и може да бъде много актуална, ако не и решаваща, в частната област на либералните изследвания.

Международна степен на SBS трябва да съвпада с перспективата за кариерно издигане на ръководни длъжности в национални и многонационални компании и организации.

Местоположения

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси