Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna Доктор по биороботика
Scuola Superiore Sant’Anna

Доктор по биороботика

Pisa, Италия

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Докторът на науките Програмата по BioRobotics е иновативен, междусекторен и интердиктен пленарен тригодишен курс за напреднали и контролирани изследвания, създаден в Sant'Anna School of Advanced Studies през 2012 г.

В него се записват над 100 студенти, средно 30 или повече студенти на година, и по този начин е сред най-големите докторски училища по роботика и биомедицинско инженерство в световен мащаб. Програмата има за цел да образова и обучи млади студенти да учат, проектират и разработват радикално нови роботи, машини, системи и услуги, поставяйки човека и обществото в центъра на процеса, съгласно принципите на технологични, екологични, социални, етична и икономическа устойчивост. В BioRobiotics Ph.D. път, роботизираните технологии са био-приложени (напр. предназначени за медицински приложения) или био-вдъхновени, за значително подобряване на техните способности.

Докторантите могат да се възползват от жива изследователска среда с непрекъснат надзор от лидери на BioRobotics, които ги придружават при изпълнението на техните изследователски проекти. Те ще бъдат обучени да подготвят научни статии за международни научни списания и международни събития, както и по въпроси, свързани с интелектуалната собственост и промишлеността.

BioRobotics е нововъзникваща интердисциплинарна област в пресечната точка на роботиката, биоинженерството и биомиметиката. Докторската степен по биороботика е тригодишна програма, която предлага стимулираща мултидисциплинарна учебна и изследователска среда (вижте нашите изследователски линии). Програмата има за цел да обучи изследователи в ранен етап в проектирането и разработването на радикално нови роботи, машини и системи, в съответствие с принципите на технологична, екологична, социална, етична и икономическа устойчивост. Такива роботизирани технологии са биоприложени (напр. за медицински приложения) и/или биовдъхновени (с цел значително подобряване на техните способности). Докторантските изследователски проекти се извършват в много добре оборудвани, най-съвременни лаборатории. Личната и екипна работа се извършват под наблюдението на ангажиран факултет в рамките на международно сътрудничество.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси