Sabanci University

A logo

Представление

Със своите преподаватели от световна класа, глобално класирано образование на английски език и достъпни такси за обучение в сравнение с подобно класирани университети в целия свят, SU е мястото за обучение в Турция. Университетът предоставя и силни стипендии за студенти от всички нации и всички области на образованието, като гарантира висококачествено достъпно образование за всички. SU предлага всички програми на зеления си кампус в Тузла, Истанбул, Турция.

С напредването на науката, технологиите и социалните структури с всеки изминал ден, светът се нуждае от по-квалифицирани хора, които притежават знанията и уменията, необходими, за да преследват кариера навсякъде по света. Осъзнавайки този належащ проблем, през 1994 г. Sabancı Group решава да създаде "световен университет", ръководен от фондация Sabancı. Семената на Sabancı University, най-всеобхватният проект за социална отговорност на Sabancı Group в областта на образованието, бяха посяти през лятото на 1995 г. на конференция за търсене. В момента Sabancı University е най-високо класираният турски университет в класацията на THE World University и се нарежда в класацията 500-600.

Sabancı Holding е компания за стратегическо портфолио, която се фокусира върху създаването на добавена стойност с екосистемата на Групата и дава приоритет на културата с високи резултати. Понастоящем компаниите от групата Sabancı оперират в 12 държави. Sabancı Group има 70 компании и 60 000 служители. Тези предприятия заедно са допринесли съществено за развитието на икономиката на Турция. Собствените акции на Sabancı Holding, както и акциите на 11-те му дъщерни дружества, са регистрирани в Borsa Istanbul (BIST) и представляват 8.1% от общата пазарна капитализация на турския пазар на акции.

образование

Университетът осигурява интердисциплинарно образование в трите си факултета с единадесет бакалавърски програми. В SU студентите имат възможност да изберат своите специалности след първата или втората си учебна година. Това позволява на студентите да решат каква програма да учат в университета с по-голямо разбиране за висшето образование и за собствените си академични и кариерни интереси и таланти.

изследване

Sabanci University позиционира като един от най-иновативните и ориентирани към изследванията университети в Турция. Като част от своята философия, университетът има за цел да насочи изследователските си усилия предимно към приложни и стратегически изследвания с целите за подобряване на знанията, подпомагане на преподаването и допринасяне за напредъка на общността. Университетът може да се похвали с голям брой лаборатории и изследователски центрове, включително най -модерния център за изследвания и приложения в областта на нанотехнологиите. SU също има най -високия доход от научни изследвания на преподавател сред всички турски университети.

Кариерни перспективи

Завършилите университета в Sabanci University са високо ценени във всички сектори и много страни, както в професионален, така и в академичен план. 96% от завършилите си намират работа в рамките на една година след дипломирането си. 81% от общите възпитаници търсят професионална кариера в известни компании. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford и Deloitte & Touche са сред компаниите, в които нашите възпитаници са продължили да работят.

Дипломата за SU също е ценна, ако искате да продължите академична кариера. Университетите, които нашите възпитаници са избрали като свои дестинации за завършване, включват Университета Карнеги Мелън, Калифорнийския университет, Политехническото училище в Милано, Бостънския университет, Харвардския университет, Браунския университет, Станфордския университет и Университета в Масачузетс.

Всеки студент по СУ трябва да направи задължителен стаж преди дипломирането си. Службата за кариерно развитие и стаж на SU, която предлага кариерно консултиране на студентите, също така предлага много възможности за работа и стаж в световен мащаб за студенти от СУ и провежда събития за набиране на персонал в университета с известни компании.

Местоположения

  • Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

Въпроси