Pima Community College

Pima Community College

Pima Community College

Представление

Pima Community College е двугодишен колеж, обслужващи по-голям Tucson столичния район в шест места в цяла Pima окръг. Основана през 1966 г., кредитните курсове Pima се възлагат удостоверения и степени асоциираното в най-различни области. PCC Също така се предвижда развитие на работната сила, програми за обучение, кариерно развитие, продължаващо образование и обучение на възрастни.

Pima се ангажира да предоставя удобен, достъпен и достъпен висококачествено образование със силата да трансформира живота на нашите ученици, и подобряване на нашата общност. История и мисия Мисията на Pima Community College е да бъде отворен прием институция предоставяне на достъпни, всеобхватни образователни възможности, които поддържат успех студент и да отговарят на различните нужди на своите студенти и на общността. Тази мисия, заедно с нашата визия и ценности, да осигури рамката за дейностите на Колежа.

История Pima показва твърд ангажимент да направи разлика в нашата общност.

Акредитация Pima е напълно акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC). Няколко специализирани програми също са акредитирани или заверени от агенции в орган.

Международни Студенти - Успешни пътувания започват тук Добре дошли International студенти! Открийте многобройните ползи от започване на образователна кариера в Pima Community College.

Можете да се запишете на разходите за обучение чрез стартиране на висшето образование в Pima Community College. Четири години университети са по-скъпи, отколкото в общността колежи. 2 + 2 възможности. Вземете два градуса, вместо на един! Завършване на първите си две години на висшето образование в Pima Community College и получи Associate степен. Тогава завършите Baccalaureate степен в университет. споразумения за трансфер на Pima му позволяват лесно да прехвърли на нашите партньорски институции, включително и в Университета на Аризона, за да завършите си степен. Вземете качествено образование с високо квалифицирани преподаватели и се радват на персонално обучение в дадена настройка малка класна стая. Насладете се на различните образователни системи в Съединените щати. Започнете образованието си в Pima Community College и прехвърли на нашия местен университет или друг университет в Съединените щати. Получат конкурентно предимство. Включете се в нашата Honors Program.

Ние сме тук, за да ви подкрепят! Дневна и обучение в друга страна е вълнуващо, но може да ви накара да се чувстват несигурни. Ние се ангажираме да направи престоя Ви топло и добре дошли. Ето защо International Student Services Office Pima Community College е да ви помага през изискванията за студентска виза и ви води през успешна академичен опит. Това е част от нашия ангажимент да помогне на всеки студент успее.

Имиграцията съветва: разбиране на правата и отговорностите, кандидатстващи за избор на практическо обучение. Академик съветва: избор на програмни курсове, преглед на напредъка към трансфер университет, избора английски-като-Второ-езикови курсове. Културен корекция: прекарва време с други международни ученици, разбирането американските митници, обучение как да живеят в Тусон.

Местоположения

Местоположения
 • Tucson

  Community Campus, 401 North Ave., 85709, Tucson

  • Tucson

   Northwest Campus, 7600 North Shannon Road, 85709, Tucson

   • Tucson

    Desert Vista Campus, 5901 South Calle Santa Cruz, 85709, Tucson

    • Tucson

     West Campus, 2202 West Anklam Rd, 85709, Tucson

     • Tucson

      Downtown Campus, 1255 North Stone Ave., 85709, Tucson

      • Tucson

       Davis-Monthan Air Force Base Education Center, 5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100, 85707-3011, Tucson

       • Tucson

        East Campus, 8181 East Irvington Rd, 85709, Tucson

        Въпроси