Peru State College

A logo

Представление

История Перу държава

"Campus на Thousand Oaks," член на Nebraska щата Дендрариума Перу държава, е сгушено в хълмовете на историческия югоизточно Небраска по река Мисури. Колежът предлага микс от иновативни онлайн и традиционните програми класна стая студенти и специализанти, включително онлайн дипломирани в областта на образованието и организационно управление. първият колеж Небраска, създадена през 1867 г. като учител обучение училище с една сграда и 60 студенти, се трансформира през миналия век и половина в институция състоянието на най-съвременните предлага разнообразни, многостранни образователни програми за около 2400 студенти. Перу държава отдавна е извор на лидерство, безценен ресурс за общностите и бизнеса, и източник на осъществени завършилите известни с отличните си образование и професионална компетентност. Колежът се радва на значителна подкрепа от страна на държавата на Небраска, с повече от $ 50 милиона на проекти за обновяване на кампуса, финансирани през последното десетилетие. Докато ние служим ученици по целия свят, Перу членка запазва специален ангажимент да обслужва жителите и нуждите на югоизток общност Небраска чрез образование, научни изследвания и програми за обществени услуги.

Мисия

В обучението на индивида в полза на обществото, Перу членка култивира способността и склонността за учене през целия живот чрез насърчаване на независимо разследване и насърчаване на стойността на знания и открития. Чрез иновативни бакалавърски и магистърски програми, първо колеж Небраска продължава своя ангажимент да направи жизненоважен принос за бъдещето на региона и държавата. Vision Перу членка ще бъде колеж избор насърчаване на върховите постижения и постиженията на учениците чрез участие в една култура, която насърчава разследване, разкриване и иновации на.

Ценности

Образователна ангажимент е активен подход към преподаването и ученето, че смята, разнообразието на студенти и създава култура на собствеността, включване и лидерство. Тя дава възможност на всички студенти и служители, за да се свърже лично с образователния опит, другите и обществото чрез създаване на възможности за пряко участие в учене. Ангажираните преподаватели и учащи се стремят да разберат и спазват различни гледни точки в търсенето на решения на проблемите чрез запитване и изследвания. Този процес улеснява откриването на нови идеи и добри практики. Тези открития, заедно с постоянен размисъл и ангажимент за обслужване, насърчаване на култура на иновации в резултат на прогресивна промяна в услуга на обществото.

Цели

Перу-членка се стреми да внуши на нашите ученици:

  • ефективни комуникационни умения;
  • компютърна и информационна грамотност;
  • независима критична мисъл и интелектуален капацитет за промяна;
  • подготовка, за да се предположи, социални и граждански лидерски роли;
  • способността да се преследват интелектуално, морално, естетически и физически възнаграждаване живот.

Членства и акредитация

Перу членка е акредитиран от Комисията за висше обучение. Колежът е акредитиран от организацията от 1915. През 2012 г., Перу членка получи продължаващо акредитация за следващите 10 години от Комисията за висше обучение. Колежът получи възможно най-добрия резултат за оценка, без последващи посещения или друга отчетност, необходими, което я поставя в една елитна група от институции в региона. Перу членка е продължаващото акредитация от Националния съвет за акредитация на подготовката на учителите. Пълноправното членство се поддържа в Американската асоциация на колежите за подготовката на учителите и на Американския съвет по образование. Колежът е член харта на Съвета Небраска на подготовката на учителите. Перу членка е член институция на Небраска State College система.

Международните студенти:

Трябва да отговарят на изискванията по английски език

Представете доказателства за владеене на английски език. Трябва да представи доказателство за владеене на английски език в един от следните начини: а. Тест по английски език като чужд език (TOEFL) 550 с не по вписванията да отбележи по-малко от 56 (на хартиен носител) 79/80 (Internet базирани) 213 с не по вписванията да отбележи по-малко от 22 (компютър базиран) б. English3 - минимален резултат от 72 в. Международна система по английски език Тест (IELTS) минимален резултат от 6.5 г. SAT SAT Минимална: Четене 440, английски език

Местоположения

  • Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

  • USA Online

Въпроси