Keystone logo
Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology Доктор по глобално лидерство и промяна
Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Доктор по глобално лидерство и промяна

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2250 / per credit

Смесен, Дистанционно обучение

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

  • Условия : Есен
  • Продължителност : 4 години / 64 бр
  • Местоположение(я) : Западен Лос Анджелис
  • Формат : Онлайн-хибриден

Програмата за доктор по философия в глобалното лидерство и промяната подготвя студентите да станат далновидни лидери и агенти на промяната в стратегията и политиката за организации с нестопанска цел, правителства, организации с нестопанска цел и академични институции.

Селективна докторска степен по глобално лидерство и промяна на университета Pepperdine. програмата използва модела изследовател-учен на докторско обучение, в който академичните среди и изследванията са обединени. Три години строга курсова работа включва национални и международни пътувания, предоставящи на студентите глобална перспектива за лидерство и политика и достъп до видни световни експерти, последвани от процес на дисертация от една до две години, където всеки студент ще допринесе с нови знания за поле на избраната от тях тема на изследване.

Предимства на програмата

Формат за глобален достъп

Хибридният формат на тази изключително селективна докторска програма, който е 60% лице в лице и 40% онлайн, е форматиран да бъде идеален за работещи професионалисти.

Центрирани ценности

Студентите са овластени да окажат трайно въздействие чрез основните ценности на GSEP за академични постижения, социална цел и смислено обслужване.

Подробности за програмата

  • Предлагайки хибридния формат за глобален достъп, тази докторска степен в програмата за глобално лидерство е идеална за работещи професионалисти, за да се възползват от най-добрите характеристики както на лице в лице, така и на онлайн модалности. Онлайн частта осигурява гъвкавост, докато компонентът в класната стая предлага подобрено изживяване, персонализиран/практически подход, релационно взаимодействие с връстници и повишено качество на учене.
  • Здравите онлайн модули включват ангажиращи синхронни и асинхронни учебни преживявания.
  • Присъствените курсове са удобно разположени в нашия кампус за студенти в Западен Лос Анджелис, близо до международното летище в Лос Анджелис (LAX) и точно до магистрала 405.
  • Кохортният модел се основава на лидерски умения, партньорска подкрепа и взаимоотношения с колеги през целия живот.
  • Малките класове и ниското съотношение преподаватели: студенти осигуряват благоприятна учебна среда, смислени взаимодействия между студенти и преподаватели и дългосрочни професионални и лични взаимоотношения.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

Стипендии и финансиране

За училището

Въпроси

Подобни курсове