Point Blank Electronic Music School

A logo

Представление

Point Blank Electronic Music School

Преглед Основана в Лондон през '94 и гласува в света "Best Music Производство & DJ School" от читателите на DJ Mag, Point Blank учи творческия процес на правене на музика на най-високо ниво. Използване на експертни инструктори, състоянието на най-съвременните съоръжения и международно призната акредитация, много успешно завършилите са минали през вратите им, включително Клод VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Патрик Топинг, Джема Cairney, Monki, Felix Jaehn - списъкът продължава ...

Училището е базирана в Лондон и Лос Анджелис, а също така предлага иновативни онлайн курсове. Кампусът Лондон в Shoreditch предлага производствени курсове музика, звук, инженеринг, музикален бизнес, пеене, производство радио и DJ курсове - всички преподавани от високо квалифицирани специалисти от всички области на музикалната индустрия, включително активни музикалните продуценти и Грами награда печели композитори.

Инструкторите са всички експерти на музикалната индустрия и са работили с изпълнители като Pharrell Williams, Масивна атака, Боб Марли и Депеш Мод. Студентите изучават в състоянието на най-съвременните студия, които те имат неограничен достъп до. Това включва 48 канала SSL Двойствеността Delta и Audient бюра, най-съвременна техника от Native Instruments и Pioneer и много повече.

Point Blank предлага той и Специалности. ВА (Hons) в Music производство и Sound Engineering е достъпно да учи в Лондон, като в същото време CertHE и DipHE курсове се провеждат онлайн чрез дистанционно обучение, всички акредитирани от Middlesex University.

Училището разполага с ученици от всички краища на света учат с тях, включително САЩ, Индия, Франция, Испания, Бразилия, Африка и Австралия. Онлайн курсовете също означават, че учениците могат да постигнат по-призната квалификация, докато учи от всяка точка на света.

  1. Перспективи за работа Point Blank прави пълно използване на отличните си връзки с музикалната индустрия. Чрез връзки ученици на училището получат достъп до стажове и работни места в международно признати организации, включително Defected, Universal, BBC, изплакване, НТС, Mute и много други. В рамките Радио курсове Point Blank на това е обща за 100% от един клас, за да си намерят работа в индустрията. Студентите са отишли ​​за да си намерят работа в Би Би Си, Kiss, изплакнете и дори започнат собствен станции, като радар радио. звукозаписната в къщата е разпределена чрез качи, Spotify, YouTube, Beatport и повече, с ученици имат възможност да представят своите песни за освобождаване, ако желаят. Учениците могат да си намерят работа им се насърчава по канал в YouTube на училището и социалните мрежи за над 1,5 милиона фенове. Председателят на Universal Records казва, "Universal подкрепя това, което се прави Point Blank и е щастлив да предостави пътища за напредък за студенти, които показват истински талант и решителност".
  2. Курса и Лектори от упор партньори с Middlesex University, за да проверя специалността им в Лондон, както и висшето си образование квалификация, които са доставени онлайн. програми Point Blank, получават и гарантирано качество от Middlesex University. Всички студенти, които учат в хода степен в Лондон имат достъп до състояние на студията на изкуството, които те имат неограничен достъп до. Това включва SSL Двойствеността Delta, Audient 48 канала, TLAudio и Орам смесителни пултове и много повече. Онлайн Cert / DipHe е еквивалентно на една или две години на степен на почести. Студентите имат възможност да спечелят ръце на опит в музикалната индустрия, докато набира призната квалификация. Кредитите опит от успешно завършване на курса се признават от висшите училища по света - дават възможност на учениците да напредват към последната година на степен на почести. Студентите могат да се възползват от Point Blank на експертни инструктори, изключителни съоръжения и практически упражнения по стил на преподаване, без да се академичен път. Вие все още ще се постигне в къща Point Blank дипломата при успешно завършване на курса.
  3. Uni Удобства Point Blank е единственото училище във Великобритания с 48-канален SSL Двойствеността Delta SuperAnalogue ™ конзола. Съоръженията са с 12 професионални студия, където се обучават, както и 5 допълнителни студия практика с голямо разнообразие от уреди за регистриране, че студентите имат възможност да резервират извън учебните часове, за да работят на тяхна музика. А централната зона център осигурява също така, че учениците могат да мрежа с тези извън техните собствени непосредствени класове, които позволяват производството музика, радио и пеене студенти могат да си сътрудничат на място за взаимна изгода. The DJ Studio е спонсориран от Pioneer DJ с най-съвременна техника, включително CDJ2000nxs, DJM2000nxs, DDJ-SX контролери, PLX-1000 грамофони и много повече. Концертно обурудване Инженерни студенти да си ръце на опит в работата на пет живи предавания на различни места в Лондон, както и да придобият практически опит в O2 Academy Islington е. Можете да направите обиколка снимка тук (линк към снимка обиколка) 4. City Life базата в Hoxton, Point Blank е в центъра на хип Източен Лондон. Има много независими звукозаписни и модни магазини плюс клубове, барове, кафенета и процъфтяваща живо музикална сцена. Най-близката надземна станция е Hoxton докато Стария Стрийт е на 10 минути пеша, с отлични транспортни връзки.
  4. Student Point Support Blank имат определен член на персонала, за да помогне на учениците за подкрепа в намирането на настаняване, предоставяне на документи и свързване на студенти преди курс.
  5. Входните Изисквания курса на обучение обикновено изисква 160 UCAS точки или еквивалентен опит.

The Music Производство & живо Sound Engineering дипломата изисква 4 GCSE преминава на по-малко от клас C (музика и английски предпочита).

За радиоразпръскване дипломата на нормалните минимални изисквания за участие са 1 "А" GCSEs ниво и математика и английски език в клас "С" или по-горе.

Местоположения

  • London

  • Los Angeles

Въпроси