Keystone logo
Paris Dauphine University Изпълнителен Phd
Paris Dauphine University

Изпълнителен Phd

Paris, Франция

3 Years

Английски език, Френски

Задочно обучение

30 Aug 2024

07 Oct 2024

EUR 38 000

На територията на колежа

Представление

Защо изпълнителен доктор?

Програмата предлага структура, съобразена с вашия професионален живот през тригодишния период.

Тази 3-годишна програма е предназначена за ръководители с повече от 10 години опит и ви кара да напишете дипломната си работа по тема, в която искате да търсите.

Изисква физическо присъствие на семинарите веднъж на всеки 3 месеца, в продължение на една седмица в Париж, и онлайн семинари веднъж месечно в петък и събота в продължение на 18 месеца.

Изпълнителната докторска степен в Université Paris-Dauphine е програма за докторска степен, базирана на концепцията за „ангажирани изследвания“, която се предлага на работещи професионалисти, за да им даде всички необходими изследователски инструменти, за да теоретизират своя професионален опит и да произвеждат академични изследвания от най-високо качество.

Изпълнителната докторска степен на университета Париж-Дофин има за цел да насърчи комуникацията между два често отдалечени свята, този на управленските изследвания и този на предприятието.

Това сливане ви позволява да:

  • Дайте научен мащаб на вашите „интуиции“
  • Спечелете легитимност/видимост във вашата професионална сфера
  • Достъп до глобална визия за стратегията на предприятието, неговите функционални организации, включително най-новите прогнози в теоретичните изследвания в научна рамка

Защо Dauphine?

Université Paris-Dauphine е един от първите университети в Европа, който предлага докторска степен по изпълнителен директор от 2008 г. насам и първият, който прави това във Франция. Днес тази програма е все по-успешна със среден годишен випуск от 16 участници. От 30% до повече от половината са международни студенти. Изпълнителната докторска степен е богато интерактивно изживяване, което насърчава международно участие.

Учебен план

Препоръки на учениците

Резултат от програмата

За училището

Въпроси