Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Представление

Мичиганският технологичен университет започва като Мичиганското минно училище в Хоутън през 1885 г. Създадено от щата Мичиган за обучение на минни инженери за по-добра експлоатация на местните мини за мед, училището започва с четирима преподаватели и 23 студенти на втория етаж на сграда на Монтесума авеню в Хоутън. Сградата, експлоатирана от десетилетия като Хоутън Файър Хол, сега е нощен клуб и ресторант.

Мичиганското минно училище и последвалият Мичигански колеж са обучавали национално и международно признати инженери по минно дело. Нашият първи президент, Маршман Е. Уодсуърт (1887-98), ръководи създаването на силен факултет, придвижването до сегашното ни местоположение в кампуса и мисията на колежа.

В Мичиганския технологичен университет нашите 7 000+ луди интелигентни студенти изграждат и пускат наносателити, правят по-добри протезните глезени и свързват роботи с деца. Само тази година студентите в Michigan Tech ще прекарат 126 000 часа, работейки заедно с преподаватели от преподаватели върху платени изследвания. Нашите 18 центъра и институти са въоръжени с 80,4 милиона долара разходи за научни изследвания. Хъскито продължава да печели деветата най-висока начална заплата в страната на 65 000 долара (медиана). Това е бъдеще като никое друго.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Въпроси