Keystone College Online

A logo

Представление

Балансиране на исканията на една кариера и семейство може да бъде предизвикателство. при Keystone College ние вярваме, че вашите образователни цели могат да бъдат постигнати чрез комбинация от виртуалната класна стая и традиционната класна стая, като се вземат класове през някой от нашите ден, вечер или през уикенда формати, по време на традиционния 15-седмичен семестър.

Онлайн обучение, понякога по-нататък е-обучение, е форма на дистанционно обучение. Онлайн курсове се предоставят чрез Интернет и могат да бъдат достъпни от всеки компютър с уеб браузър. По всяко време, на всяко място, можете да влезете в своя виртуален класна стая да завърши една задача, чат с един съученик, или попитайте вашия професор въпрос.

Онлайн курсове могат да бъдат

Asynchronous - доставени в удобно за вас по всяко време или място Синхронно - сте онлайн в определено време

Какво да очаквате

Онлайн курсове са идеални за вас на вашия работен график или семейни ангажименти не позволяват да посещават учебните занятия на територията на колежа.

Можете да участвате в класове от уюта на вашия дом От вас се очаква да бъдат спазени сроковете за задачи, които могат да включват есета, викторини, изпити, проучвания и проекти на групата. От вас се очаква да участват в он-лайн дискусии и дейности. Трябва да има самодисциплина и мотивация да бъде онлайн обучение.

Местоположения

  • Keystone College, , La Plume

Въпроси