JAMK University of Applied Sciences

A logo

Представление

Добре дошли в JAMK

Разположен в централна Финландия, нашият университет за приложни науки е част от по-голям център на знанието, който създава стъпалата за по-добро утре. Има търсене на завършили JAMK : те имат ноу-хау, правилното отношение и гордост от професионалните си умения. Да бъдеш професионалист ти предлага повече възможности за избор в живота и кариерата.

Заредете своята креативност - тук в JAMK . Вашето бъдеще започва тук!

Изберете свой собствен път от шест области на обучение

Вземете практически ориентирана бакалавърска степен и започнете своя собствена международна кариера в Jyväskylä, Финландия. Бакалавърските степени се състоят от 210–240 кредита и стандартното им време за завършване варира от 3,5 до 4 години.

Времето за кандидатстване за програми за бакалавърска степен, провеждани на английски език, е от 4 до 18 януари 2023 г. Нашите области на обучение включват бизнес администрация , ИКТ , туризъм и хотелиерство , социални услуги и здравеопазване и здравеопазване,технологии и транспорт и професионално обучение на учители .

Градът Jyväskylä

Jyväskylä има четири красиви сезона, вариращи от топли зелени лета до свежи бели зими. Градът се намира в Централна Финландия и е заобиколен от множество прекрасни езера и живописна природа. И Финландия, и Ювяскюля са безопасни места за учене и живеене. Jyväskylä е много динамичен. Разгледайте спортните и културни дейности, да не говорим за ресторантите и кафенетата!

Гмурнете се във възможностите, които Jyväskylä предлага на visitjyvaskyla.fi! !

Вариант за прием 2

Изисквания за виза

Местоположения

  • Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

Въпроси