Keystone logo
James Madison University Доцент доктор. по комуникационни науки и разстройства
James Madison University

Доцент доктор. по комуникационни науки и разстройства

Harrisonburg, Съединени Американски Щати

2 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Има много въпроси без отговор в областта на комуникационните науки и разстройствата. Нашите възпитаници търсят отговор на тях. Ако търсите стимулираща интелектуална среда, в която способността за провеждане на изследвания се счита за основно умение, тази програма може да е за вас.

Националният недостиг на хора с докторска степен по комуникационни науки и разстройства означава, че завършилите са в голямо търсене за работа на ръководни позиции в здравни заведения, университети и изследователски центрове. В допълнение към усъвършенстваната курсова работа, свързана с комуникативните нарушения, студентите изпълняват изисквания по статистика, изследователски дизайн, науки за слуха или речта, преподавателски/ръководителски стаж и дисертация.

Докторът на науките програмата е индивидуализирана според специфичните интереси на студента, като същевременно осигурява строг образователен опит, подходящ за изследователското обучение и напредналите характеристики на знанията на степента. Студентите могат да бъдат допуснати до Ph.D. програма на различни етапи, включително след магистърска степен, след бакалавърска степен и след австралийска степен, в зависимост от кариерните цели на индивида.

Някои студенти може да пожелаят да придобият клинична квалификация по аудиоология или логопедична патология, като едновременно с това вземат докторска степен. проучвания. Всички приети студенти ще предприемат индивидуално разработена програма, наблягаща на изследователски инструменти, изследователски дейности и задълбочено излагане на основна област на интерес, подкрепена от проучване в незначителна област.

Учебен план

Приемане

Стипендии и финансиране

съоръжения

За училището

Въпроси