Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Представление

Е предназначена за специалисти с различни образователни среди и опит, програми в IUGS са структурирани, за да отговори на нуждите на квалифицирани хора, които искат да завършат своите официални пълномощия.

Чрез комбиниране на английски и американски модели завършил образование, практикуване на професионалисти, които са натрупали значителен след степен бакалавър курсова вече имат възможност за бързо печелят своите магистърски или докторски степени и сертификати чрез онлайн или смесени пътища.

Много студенти са завършили необходимото курсова, но не са завършили дисертация или теза. Други са се натрупали достатъчно дипломирани кредити, но не са предприели необходимите курсове, за да спечелиш тяхната степен. Други пък са взети необходимите курсове, но са намерили тези курсове не са били приети за трансфер.

IUGS приема за прехвърляне на всички съответни след Baccalaureate курсове, спечелени в акредитирани институции, включително одобрен продължаващо обучение, лицензиране и сертифициране курсова преди или след прием.

Тъй като повечето кандидати са средата на живот професионалисти, те са признати като връстниците си и се зачитат за тяхната кариера, личен, и учебни постижения. Традиционният професор-студент Връзката се заменя с академично и професионално общение. A свързване между кандидатите, както и между кандидатите и професорите, е разработен и продължава отвъд дипломирането.

The ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ е основана през 1979 г., е акредитирана и е спечелил академично и професионално признаване и одобрение от публични и частни организации. Всеки професор е практикуващ специалист, който е спечелил най-малко един докторат. Ето защо, академичен и практически знания се интегрират в IUGS учене опит.

Отчет за Убежденията

Съществува необходимост от дипломирани, които са достъпни, са крачка индивидуално, притежават академична почтеност и позволяват докторски и магистърски кандидати да продължат да се срещат с други своите задължения. Всички съответни следдипломно кредити от акредитирани институции следва да се приемат за трансфер. Повечето след Baccalaureate кредити, необходими за лицензиране и сертифициране следва да се приемат за трансфер. Дипломираните студенти трябва да имат правото да се вземат след Baccalaureate курсове в различни институции, които обслужват техните професионални и лични цели. Дипломираните студенти, търсещи градуса трябва да се изисква да предприемат, или да са приемали, традиционната броя на пост-Baccalaureate кредити, изисквани от големи университети. Дипломираните студенти, трябва да бъде индивидуално, признати и уважавани за техните професионални и академични постижения. Студентите с професионална зрялост и съответния опит живот са най-добрите кандидати да следват докторантура.

Местоположения

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Въпроси