International French University

International French University

International French University

Представление

International French University (IFU) е френското висше училище, 100% онлайн, присъстващо в Африка, Близкия изток и Азия.

Лидер в частното висше образование, IFU предлага професионални курсове за изпълнително образование в най -търсените в международен план области (финанси и счетоводство - дигитален маркетинг - мениджмънт).

Нашите програми са насочени към студенти или професионалисти в продължаващото обучение от Bac + 3 до Bac + 5. Ние доставяме сертификати от ниво 7 (Bac + 5), регистрирани в RNCP (Национален указател за професионални сертификати).

Компанията е в основата на нашето преподаване и нашите образователни проекти, за да направим студентите оперативни, да развием тяхната мрежа и по този начин да ускорим интеграцията им в света на работата.

Усилията, експертизата, надминаването, това са ценностите, които студентите ще споделят, като интегрират нашите степени и общността на завършилите IFU.

съдружие

Член -партньор на Парижката Ecole de Management Group (PEM Group), основана през 2015 г., експерт по курсове Bac + 3 - Bac + 5 - MBA, сертифицирани и разположени в сърцето на бизнес района - La Défense в Париж

IFU Executive Education - 100% онлайн EMBA & DBA

Вярваме, че всеки има право на сложен образователен опит, без да се налага да напуска страната си или да задържа живота си. Ние се стремим да направим висшето образование достъпно и достъпно за всички, като използваме максимално цифровата среда и ресурси.

 • Одобрен от държавата

Всички наши курсове са признати от френската държава (RNCP или Национален регистър на професионалните сертификати). Възможен достъп до курсове, сертифицирани от престижни американски университети

 • Глобална и активна мрежа

Ще можете да разширите мрежата си, като се присъедините към бизнес клуб, който ще отвори възможности в различни части на света

 • Персонализирана поддръжка

Нашите преподаватели ще ви подкрепят по време на обучението и развитието на професионалната ви кариера

 • Изключителни учебни материали

Висококачествени курсове на нашата платформа Learning Experience и едногодишен достъп до американско университетско списание и всички учебни материали

100% онлайн + уебинари на живо

Достъпни видео уроци 24/7 + Уебинари с известни професионалисти във вашата област

Често задавани въпроси за онлайн обучение

Онлайн курсовете в моята часова зона ли са?

Да, нашите курсове са 100% онлайн. Можете да посещавате часовете си по всяко време и навсякъде.

Кога мога да започна?

Имаме два приема през годината, един през септември и друг през януари.

Колко време ще отнеме дипломирането?

За Executive MBA са необходими 12 месеца. Докато докторат по бизнес администрация (DBA) продължава между 24 и 36 месеца в зависимост от напредъка ви.

PEM Group

International French University (IFU) е международно бизнес училище, свързано с Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Основана през 2015 г., групата вече има 6 университета, специализирани в различни сектори (мениджмънт на спорта, управление на недвижими имоти, туризъм и хотелиерство, човешки ресурси и дигитален маркетинг) и притежава гигантска мрежа, съставена от 1000+ компании.

Статистика

Повече от 1500 студенти от над 30 страни следват обучението си в сърцето на най-големия икономически център на Европа – Ла Дефанс, Париж.

 • 6 университета
 • 92,3 % степен на удовлетвореност
 • 100% в чиракуване
 • 2000 m2 площ в La Defense
 • +800 партньорски компании
 • 4 виртуални кампуса в света
 • +300 националности
 • +1200 чуждестранни студенти

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  Местоположения
  • Puteaux

   Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси