Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Представление

Institute of Development Studies (IDS) предоставя изследвания, обучение и преподаване от световна класа, които трансформират знанията, действията и лидерството, необходими за по-справедливо и устойчиво развитие в световен мащаб.

Чрез справедливи и устойчиви партньорства ние работим с правителства, филантропски фондации, неправителствени организации, академични среди и гражданско общество, за да трансформираме подходите към прогресивна социална, политическа и икономическа промяна по начини, които в крайна сметка променят живота на хората.

Помогнахме за насърчаването на иновативни нови партньорства, които генерираха милиони долари допълнителни данъчни приходи в Африка, които могат да бъдат реинвестирани в националното развитие на страните. Ние работихме, за да предоставим решения на екологични проблеми, които се основават на знанията и практиките на местните хора. Изтъкнахме ролята на местните общности за прекратяване на смъртоносни епидемии като вируса Ебола. Ние сме отгледали стотици изключителни лидери и шампиони за развитие, включително политически лидери, посланици на страни и правителствени служители, лидери на гражданското общество и предприемачи.

Нашата репутация за научни изследвания и международна перспектива е несравнима и се отразява в представянето ни в най-новите класации на QS World University, където сме класирани на първо място в света за проучвания за развитие, заедно с Университета на Съсекс. Ние също така сме класирани като номер едно международен мозъчен тръст за развитие от 2019 Global Go To Think Tank Index Report.

Научете повече за нашата визия и стратегия
Прочетете повече за нашите въздействия в нашия годишен преглед на годишния преглед ie

164899_PCampusLg-17SU1.png

Местоположения

Местоположения
 • Brighton

  Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • youtube

Въпроси