Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

A logo

Представление

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts ( IDSVA ) предлага докторска степен по философия и теория на изкуството, предназначена за художници, куратори и творчески мислители. Институтът е със седалище в Портланд, Мейн. Нашата мисия е да управляваме училище за следдипломно обучение, предоставящо образование по философия, естетика, теория на изкуството и подобни дисциплини, свързани с визуалните изкуства. Мисията включва предоставяне на докторантура на притежатели на магистърска степен или магистърска степен в съответна област, присъждане на докторски степени и по друг начин осигуряване на образование и обучение, свързани с изкуствата.

Традиционно МВнР служи като крайна степен за студийни художници. Тази степен е обучила студийни художници в уменията, необходими за успешна художествена практика и е подготвила художници за преподаване в колеж и университетски студийни художествени програми. Сред днешните художници и преподаватели обаче има силен усет, че обучението извън МФА и подобни степени би било от полза за много художници, архитекти, куратори и творци, особено тези, които се борят с проблемите около съвременните медии и култура. Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts пионерската програма за Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts --- обединяване на дистанционно обучение с интензивни резиденции --- позволява на работещите професионалисти в областта на изкуството да следват строги напреднали стипендии, без да се налага да прекъсват или изоставят преподавателската си кариера, практиката на изкуството или друг професионалист отговорности.

Доколкото Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts предлага на практикуващи творци докторска степен по философия, естетика и теория на изкуството, той адресира важна възможност за съвременното изкуство и култура. Мярката на тази възможност може да бъде обобщена по отношение на основните цели на Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts . Те включват подхранване и култивиране на способността да се говори и пише критично и философски за връзката между историята на идеите и изкуството като цяло; Способността да се преподават курсове на университетско ниво по теми, занимаващи се с връзката на философията и изкуството - като курсове по естетика, теория на изкуството и критична теория; Способността да се позиционира в историята на идеите и културата от гледна точка на нечия творческа практика и / или поле на изследване; И накрая, основната цел на обучението на Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts е да подхранва и култивира етос на изследване, който насърчава творческите мислители да замислят нови системи от знания.

Местоположения

  • Congress Street,795, 04102, Portland

Въпроси