Ilia State University

A logo

Представление

Защо Ilia State University ?

Ilia State University посреща около 5000 младежи всяка година на всички нива на висшето образование. ISU се стреми да отговори на нуждите на всеки студент и да му помогне да достигне своя потенциал. Ilia State University екипира студентите си с цялостен опит, за да им осигури необходимите знания, умения и увереност, за да постигнат бъдещи цели в кариерата си. ISU осигурява напреднала и специализирана академична общност, в която учениците могат да се учат от експерти и да получат квалификацията, която търсят.

Ние предлагаме:

Обучение, ориентирано към учениците - Вълните връзки между професори и студенти допринасят за оживено академично сътрудничество и дебати. Студентите се насърчават и подкрепят от факултета да намират своите индивидуални научни интереси по време на обучението си.

Практически базиран учебен план - ISU си сътрудничи с правителствени органи и международни организации, както и с публични и частни организации, създаващи възможности за интегриране на теоретичните знания в света или в работата.

Обмен на възможности и възможности за двойна степен - От 2012 г. ISU предлага програми за обмяна на студенти и служители в много международни висши учебни заведения. ISU предлага на своите студенти изключителна възможност да получат диплома за двойна степен с различни университети в Австрия и САЩ.

Конкурентни такси за обучение - ISU предлага първокласно образование с конкурентни такси за обучение и гъвкави възможности за плащане в страната и региона.

Незабравима студентска, приятелска, приветлива общност, в която студентите могат да се включат в различни академични, социални и културни дейности.

Присъединете се към Ilia State University и започнете удивителното ви преживяване с нас!

Местоположения

  • Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

Въпроси