IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Представление

Добре дошли в нашето бизнес училище, IEBS IEBS , Училището за бизнес иновации и предприемачество, родено по време на световната криза с цел да предостави реална алтернатива на традиционните алтернативи на модела на преподаване. Благодарение на подкрепата на различни институции предлагаме нов образователен модел, основан на солидни ценности, които формират по-отговорни хора, за да ръководят проекти с предприемачески дух от Иновации, Етика и Устойчивост. Иновативна концепция Business School Ние обучаваме професионалисти, способни да водят иновации и предприемачество, хора, които добавят стойност към своите компании, своите служители и към обществото като цяло, чрез нов начин на правене на бизнес.

относно

В IEBS избират формация, в която:

 • Използването на нови технологии и иновации в обучението е в основата на обучението.
 • Използването на казуси и симулации са гръбнакът на образованието, подготвяйки учениците да се изправят пред реалния свят.
 • Официалното обучение в клас, комбинирано с неформално обучение в Интернет, което ви учи как да научите и насърчавате съвместното обучение.
 • най-новите тенденции и иновации, включени във всяка област на знанието.
 • Нашите учители стават ваши ментори, като винаги ги насочват и помагат на ученика и стават активна част от тренировъчния процес на ученика.

Студентът участва, изразява своите мнения и се научава да анализира и да взема собствени решения.

Мисия и визия

Искаме да бъдем различно училище за бизнес, което се фокусира върху обучение, основано на иновации и предприемачество. Нашата мисия е да обучим бъдещите предприемачи, предприемачи и корпоративни ръководители да водят промяна и трансформация в своите организации чрез иновации, предприемачество, етика и устойчивост. В нашата визия искаме да бъдем различно училище за бизнес, което се фокусира върху обучение, основано на иновации и предприемачество. Нашата цел е да предадем на студентите способността да правят иновации и да се ангажират да подкрепят техните проекти от началото до края.

Нашите ценности

Иновации, предприемачество, етика и устойчивост IEBS седи на четирите стълба, които според нас трябва да стоят в основата на корпоративното управление през следващите десетилетия:

 • Иновации: ние сме ангажирани професионалисти и иновативни компании, които носят по-големи ползи за обществото.
 • Предприемачество: подкрепата за предприемачи и иновациите са част от нашата основна мисия. Следователно всички студенти от магистърските програми и програми за предприемачи могат да участват в кампус, където се осигурява подкрепа и финансиране на най-добрите проекти.
 • Етика: ние сме отдадени на свят, в който традиционните ценности на доверие, честност и взаимна изгода се възстановяват.
 • Устойчивост: ние вярваме в дългосрочен бизнес, който осигурява полза за компанията, служителите и обществото, както и че е устойчив с околната среда.

Социална отговорност

В IEBS ние действаме в съответствие с нашите принципи и ценности и прилагаме към управлението на Бизнес училището.

 • IEBS следва философията на устойчивото развитие, като замества използването на хартия с електронен формат, като включва „e-Reader“ или eBook. Учениците могат да изтеглят съдържание директно на това устройство.
 • IEBS предлага пълно сътрудничество за стипендии в своите магистърски програми с цел насърчаване на предприемачеството и иновациите, главно в развиващите се страни в Латинска Америка.
 • IEBS разпределя част от печалбите си за сътрудничество и развитие на образованието в развиващите се страни.

Въпроси