Keystone logo
ICN Business School Доцент доктор. в бизнес и мениджмънт
ICN Business School

Доцент доктор. в бизнес и мениджмънт

Nancy, Франция

3 Years

Английски език

Редовно обучение

04 Jun 2024

Oct 2024

EUR 7600 / per year *

На територията на колежа

* таксите за обучение се освобождават от всички студенти, чийто напредък от година на година е потвърден от Комисията за преглед. Таксите за обучение се освобождават за максимум три години

Представление

Присъединете се към нашата строга и предизвикателна докторска степен. програма и допринасяйте за развитието на креативни и иновативни знания в бизнеса и управлението в международен контекст!

Водена от ценностите на ангажираност и отговорност, докторът на ICN. по този начин програмата подготвя изследователи, които искат да продължат кариерата си в международни университети и други изследователски ориентирани институции, като се възползват от разнообразната учебна среда (ICN и нейните партньори).

ICN Ph.D. Програмата е еквивалентна на три години на редовно обучение, но може да бъде взета на непълно работно време в някои изключителни случаи. Студентите се избират въз основа на тяхното предложение за изследване и от самото начало имат преподавател, посветен на тяхното изследване. Това е тази персонализирана и интензивна връзка с преподавателя.

Програмата е структурирана, както следва:

  • Първа година: интензивни изследователски семинари, приемани като задължителни курсове. След завършване на семинарите, студентите получават сертификат за изследване на ICN и са упълномощени да продължат своята дисертация, при условие че докторската комисия валидира техния проект.
  • Втора година: организира се малка конференция: студентите представят доклад и правят преглед на работата на техния колега.
  • Трета година: защита.

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Акредитации

За училището

Chat with students

Въпроси